3 Kaarinan festarit

Kangasalla on vaikuttanut 3 vahvaa Kaarinaa. Raudanmaan naiset ovat tunnettuja aikaansaavuudestaan ja tekemisestään, joten Raudanmaalle päätettiin järjestää 3 Kaarinan festarit kunnioittaen historiaa ja pölläyttäen sen nykyaikaan!

Meillä järjestetään siis 26.8. klo 14-24 3 Kaarinan festarit, joissa pääesiintyjänä on Pete Parkkonen.

Muina esiintyjinä meiltä löytyy ihana Aliisa sekä huikea Tampereen Ukuleleosrkesteri. Lisäksi paikalliset bändi saattelevat tapahtuman käyntiin jo klo 15 alkaen.

Tapahtuma-alueelle on saaatu monenlaista festarikansaa viihdyttävää tekemistä niin että alueella viihtyy vaikka koko festariajan.

Workshoppeina löytyy käsien hemmotteluhoitoja, niskahartiahierontaa, glittermeikkejä sekä seppeleiden tekoa, ja voit tietysti myös kuvauttaa oman sisäisen Kaarinasi meidän selfie-pisteellämme.

Lisäksi festarikansaa hemmotellaan herkullisella ruualla ja juomalla:
Sisäiloissa kahvila Mäyrän pitsa- ja salaattibuffa.

Piha-alueella: Santa sun Thai tarjoaa aitoa thaikatukeittiöruokaa sekä Country BBQ herkullista lähisavustettua lihaa.

Juomapuolesta vastaa Kirkkoharjun kahvila ja heidän ihana cocktailinsa perinteisempien juomien rinnalla.

Lisäksi Kaarinan ostoskatu- maaseututyyliin, tuo ihania tuotteita, eri yrityksiltä festarikansan ihasteltavaksi.

Tule siis nauttimaan kaikilla aisteilla festareille, joita suunnittelevat naiset itselleen, mutta meille on tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai ikään katsomatta!

Vieraile verkkosivuilla
Baarit ja yöelämä Musiikki Paikalliset herkut Pikaruoka Ruokaelämys Tapahtuma

Osoite

Ponsantie 1269, 36340, Kangasala

Puhelin

+358 40 0990875

Sähköposti

tilavaraukset.raudanmaa@gmail.com

Sijainti

Muita kohteita

Kangasalla on vaikuttanut 3 vahvaa Kaarinaa. Raudanmaan naiset ovat tunnettuja aikaansaavuudestaan ja tekemisestään, joten Raudanmaalle päätettiin järjestää 3 Kaarinan festarit...
Monipuolinen ja maukas leipomo, jossa kaikki tehdään itse. Kupillinen kuumaa arkisin aamupuolikahdeksasta iltaviiteen, vedet kielelle tuovat voileivät ja makeat leivonnaiset vitriinissä,...
Unelmamme on säilyttää valmistava vaateteollisuus Suomessa. Ostaessasi suomalaisen, eettisesti valmistetun vaatteen ostat myös palan unelmaamme. Taidamme olla pieni kummajainen Suomessa....