Tehtaanmyymälä | Tam Silk | Rakkaudesta suomalaisiin vaatteisiin

Unelmamme on säilyttää valmistava vaateteollisuus Suomessa. Ostaessasi suomalaisen, eettisesti valmistetun vaatteen ostat myös palan unelmaamme.

Taidamme olla pieni kummajainen Suomessa. Eihän täällä kovin moni enää vaatteita valmista. Meille se on kuitenkin juuri se, joka tekee meistä MEIDÄT!

Tuotevalikoimamme kattaa aluspukeutumisen koko perheelle. Lisäksi valmistamme naisten vaatteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Tuotteemme valmistetaan 100 % Suomessa ihanan miellyttävistä materiaaleista; merinovillasilkistä, bambusta, puuvillasta ja modaalista.

Tehtaanmyymälässä erikoiseriä ja II-laadun tuotteita edullisesti sekä kaikki kauden uutuudet.

Haluatko tulla tutustumaan vaateteollisuuteen? Varaa tehdasvierailu (min. 10 hengen ryhmä).

Lisätietoa tehdasvierailuista: info@tamsilk.fi

Vieraile verkkosivuilla

Osoite

Lentolankuja 7, 36220, Kangasala

Puhelin

+358 50 5513925

Sähköposti

info@tamsilk.fi

Sijainti

Muita kohteita

Olemme suomalainen alusvaatetehdas Kangasalasta. Päätuotteemme ovat koko perheen kerrastot ja alusvaatteet. Käytämme tuotteissa merinovillasilkkiä, bambua, puuvillaa ja modaalia. Kaikki tuotteet...
Viihtyisä edustussauna oleskelutiloineen ja upeine maisemineen tarjoaa henkeäsalpaavat puitteet noin 40 hengelle niin firmojen kuin yksityishenkilöidenkin erilaisiin tilaisuuksiin. Massiivinen AITO-kiuas...
Lähde melomaan Saarikylien upeisiin maisemiin. Saarikylien kajakki- ja kanoottivuokraamosta löytyy niin yksikkökajakkeja, kaksikkokajakki kuin avokanoottejakin.