Burgeria, pizzaa ja pikaruokaa

Katso listaus pikaruokapaikoista ja lähde syömään maistuvia annoksia Kangasalla!

Gino’s ravintola

Gino’s ravintola Nattarissa palvelee asiakkaita maistuvalla ruoalla moneen makuun ja tarpeeseen. 

Ginosista löydät niin burgerit, pizzat, siivet, kebabit, vegaanit kebabit, lasten annokset ja paljon muuta. Tilavasta ja siististä ravintolasta löydät myös oleskeluun sopivaa tekemistä, kuten biljardi. Iso terassi on aurinkoisella paikalla, jossa voi nauttia virkistäviä juomia ruokailun lomassa. Ravintolalla on anniskeluoikeudet. Ginosista ruuat myös kotiinkuljetuksella. 

Joka arkipäivä tarjolla myös herkullinen lounas.

Kaivannon Grilli

Kaivannon grilli suosii lähiruokaa raaka-aineissaan. Perinteisemmän grilliruoan lisäksi Kaivannon Grilli myy edelleen Tampereen omaa pikaruokaa, pärämätsejä. Suomen tataarien perinneruoka on maistamisen arvoinen kokemus!

Grillin valikoimaan kuuluu nyt myös Tampereen jäätelötehtaan Lempäälässä tehtyä jäätelöä, joka on puhtaista aidoista raaka-aineista ilman lisäaineita valmistettua.

Vehoniemen Automuseon kahvila

Kahviossa leivotaan päivittäin kaikki vitriinileivonnaiset piiraista kakkuihin. Vehoniemen tunnetuimmat ja suosituimmat leivonnaiset ovat Niinisen mamman 20-luvun reseptillä paistettava lusikkamunkki ja valkosuklaakakku, joka sisältää kaikki tunnetut kalorit ja nekin, joita ei vielä tunneta.

Valikoimaan kuuluu myös erikoisruokavalioleivonnaiset ja sesongin aikana hampurilaisateriat sekä makkara-, kana- ja Fish&Chips -korit.

Laajan jäätelöbaarin valikoiman edessä voi tulla valinnanvaikeus.

Kahviolta voi myös tilata niin makeat kuin suolaiset leivonnaiset juhliin ja tapahtumiin.

Nattarin pizza kebab

Nattarin pizza kebabin listalla on monipuolinen valikoima pizza-, kebab-, kana- ja kasvis-aterioita ja salaatteja. Annokset valmistetaan pitkällä kokemuksella ja naudanlihatuotteissa suositaan kotimaista nautaa. Ravintola palvelee laajoilla aukioloajoilla myös yön tunneille saakka.

Mikailin Keittiö

Arkisin tarjolla päivittäin vaihtuva kotiruokalounas. Mikailin Keittiöstä saat myös pizzat, kebabit, kana dönerit, salaatteja, burgerit, falafelit ja gluteenittomat annokset.

Lisää pikaruokapaikkoja Kangasalla löydät täältä