Vihreä peltomaisema, silta ja talorykelmät kesällä.

Visit Kangasalan kumppaniverkosto

Visit Kangasalan kumppaniverkostoon ovat tervetulleita kaikki Kangasalan matkailu-, tapahtuma-, ja kulttuuritoimijat. Tavoitteena lisätä yhteistyötä ja verkostoitua alueen yritysten välillä, kasvattaa osaamista ja vahvistaa yhdessä Kangasalan matkailubrändiä. Kumppaniverkoston jäsenet saavat näkyvyyttä Visit Kangasalan sivuilla ja voivat osallistua yhteisiin markkinointi- ja kehittämistoimenpiteisiin.

Kumppaniverkosto kokoontuu säännöllisesti suosituilla aamukahveille ajankohtaisten aiheiden pariin.

Teemme yhteistyötä Visit Tampereen, Pirkanmaan matkailun ja muiden alueellisten matkailutoimijoiden kanssa. Kumppanuus on maksuton kaikille Kangasalan matkailu-, ravintola-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimijoille.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan toimisto@visitkangasala.fi

Haluatko tietosi mukaan VisitKangasalan sivuille?

VisitKangasalan sivuilla näkyminen on paikallisille matkailuyrityksille maksutonta. Tiedot yrityksistä tulevat sivuillemme VisitFinlandin DataHubista, jonne yritykset syöttävät tiedon palveluistaan. DataHub mahdollistaa suomalaisen matkailualan yritys- ja tuotetiedon jakamisen yhdestä paikasta useisiin eri kanaviin samalla. Syöttämällä tiedot DataHubiin, tiedot näkyvät paitsi VisitKangasalan, myös VisitTampereen sivuilla. Mikäli tarvitset apua tietojen syöttämisessä ja DataHubin käyttöönotossa, autamme mielellämme! Ota yhteyttä matkailuasiantuntija Maria Eskeliseen, maria.eskelinen@visitkangasala.fi, p. 041 314 7221.

Visit Finlandin DataHub: https://datahub.visitfinland.com/