Majoitusta erikoisuuksien etsijälle

Miltä kuulostaisi yöpyä saaressa lammaspaimenena, taiteilijoita majoittaneessa Kangasalan Lepokodissa tai maatilamajoituksessa?

Tutustu mielenkiintoisiin kohteisiin!

Kangasalan Lepokoti

Kiehtoisiko sinua majoittua samaan rakennukseen, missä monta kuuluisaa taitelijaa on luonut teoksiaan? Muun muassa Tauno Palo, Pentti Saarikoski, Claes Andersson, Pentti Linkola ja monta muuta taiteentekijää ovat majoittuneet Lepokodilla.

Entinen täyshoitola, Kangasalan Lepokoti, on uniikki nähtävyys, joka sisältää omaperäistä esineistöä ja menneen ajan jäljittelemätöntä tunnelmaa.

Myös Lepokodin ympäristö ihastuttaa luonnon kauneudellaan. Rakennuksen edessä siintää Ukkijärvi, joka kätkee sisällensä vanhoja taruja. Lepokodin toisen kerroksen terassilta avautuu kaunis näköala järvelle.

Voit tiedustella linkin kautta avautuvista yhteystiedoista majoitusmahdollisuutta Lepokodissa. Lepokodin entisöijien keskuudesta aikoinaan on lähtenyt sanonta: ”Ei tämä mikään lepokoti ole”.

Tätä ajatusta halutaan edelleen kunnioittaa ja talossa vierailevat tai työskentelevät henkilöt halutaan osallistuvan talkootöihin.

Aholaidan lammastilan lammaspaimenlomat

Oletko koskaan halunnut kokea, miltä tuntuisi olla aito lammaspaimen? Aholaidan Lammastila tarjoaa kesäisin mahdollisuutta kokea tämä Vesijärven Palosaaressa kauniissa maisemissa. Lammaspaimenloma kestää viisi päivää.

Lammaspaimenena huolehdit lampaista ja saat vastalahjaksi villaterapiaa. Kaikki lampaat ovat tottuneet vieraisiin ihmisiin ja osa onkin erittäin kesyjä; pääset rapsuttelemaan ja halailemaan lampaita.

Lampaat laiduntavat 38 ha laitumella, jossa on suuri perinnebiotooppialue. Saat viettää lampaiden kanssa aikaa luonnonhelmassa, vaikka Palosaaressa on muitakin yksityisiä vapaa-ajan asuntoja.

Mökistä löytyy sähköt, juoksevaa vettä ei ole. Puulämmitteisessä saunassa voit huuhtoa päivän pölyt. Mökissä yöpyy 2+1 (2) henkilöä.

Voit hakea tehtävään lähettämällä pienen kertomuksen itsestäsi ja miksi haluat lammaspaimeneksi. Nyt kannattaa laittaa hakemus ja lähteä rauhoittavaan ympäristöön lammaspaimenlomalle!

Käy tutustumassa alla olevasta linkistä loman lisätietoihin.

Maatilamajoitusta tarjolla

Haaviston maatilamajoitus

Haaviston luomutilalla yövyt kesäkaudella kauniissa maalaismaisemissa. Maatilamajoitus sijaitsee päätalossa omalla sisäänkäynnillä. Lisäksi pihapiirissä on kaksi yöpymismökkiä. Ranta ja uimalaituri ovat majoittujien käytössä. Tarvittaessa myös jääkaappi ja keittomahdollisuus.

Tilalla on myös persoonallinen sauna vuokrattavaksi pienelle porukalle illanviettopaikaksi ulkosalla. Saunan yläkerrassa on pukeutumistila. Peseytyminen ulkosalla muuripadan vieressä. Uimaan pääsee järveen polkua pitkin kipittämällä. Pöytä ja penkit tarjoavat mukavan ajanviettonurkkauksen.

Haaviston tilalla on vuokrattavissa kajakkeja ja kanootteja sekä kaksi SUP-lautaa.

Aholaidan Lammastilan maatilamajoitus

Majoitu vanhassa talossa Aholaidan Lammastilalla! Tarjolla kaksi yläkerran kahden hengen huonetta, vihreä Niitty tai vaaleansininen Poutataivas. Huoneiden välissä sijaitsee yhteinen oleskelutila, josta löytyy tv. 

Glamping-teltta Villa Ponsa

Glamping-teltta Villa Ponsa

Villa Ponsan pihapiirissä voit aistia maaseudun ympärilläsi. Glamping-teltassa nautit lintujen äänistä mukavalla patjalla, pehmeän tyynyn ja lämpimän peiton alla. Aamulla…

Hotelli Kuohu

Hotelli Kuohu

Hotelli Kuohu tarjoaa laadukasta majoitusta kilpailukykyiseen hintaan aivan valtatie 12:n varrella Kangasalan keskustassa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta….

Kuhmalahden rantasauna

Kuhmalahden rantasauna

Kuhmalahden rantasauna on viihtyisä, Längelmäveden rannalla sijaitseva mökkimäinen vuokrattava vapaa-ajan saunapaikka. Rantasaunalle on matkaa noin 30 kilometriä Kangasalan keskustasta ja…

Uotilan Edustushuvilat ja Lomamökit

Uotilan Edustushuvilat ja Lomamökit

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen loma korkeatasoisissa järven rannalla sijaitsevissa hirsihuviloissamme lähellä Tampereen kaupunkia. Kaikissa huviloissamme etäisyys rannasta on vain 20 metriä….

Vahderpään vapaa-aikakeskus

Vahderpään vapaa-aikakeskus

Vahderpään vapaa-aikakeskus sijaitsee Längelmäveden rannalla ja toimii pääasiassa erilaisten ryhmien leiri-, koulutus-, kurssi-, ja juhlapaikkana. Vapaa-aikakeskuksella on runsaat nurmialueet ja…

Vallitun leirikeskus

Vallitun leirikeskus

Vallitun leirikeskus on vuokrattava vapaa-ajan viettopaikka Vesijärven rannalla. Leirikeskus on luonnon keskellä, noin kuuden kilometrin päässä Kangasalan keskustasta. Kohde tarjoaa…