Lapsiperheille

Kangasalan harjut ja järvet tarjoavat unohtumattomia seikkailuja koko perheelle. Ihastuttavat eläinkaverit ottavat hännät heiluen ja kaviot kopsuen vastaan niin perheen pienimmät kuin vähän vanhemmatkin lapset. Toisenlaisista hevosvoimista kiinnostuneet ovat elementissään liikennepuistossa kurvaillessaan ja automuseoiden kulkupelejä ihastellessaan. Vesipedot pääsevät toteuttamaan luontoaan sekä sisäaltaissa että uimarannoilla. Vierailun Kangasalla kruunaavat monet herkuttelumahdollisuudet ja ympäri vuoden järjestettävät tapahtumat.

Olitpa liikkeellä julkisilla tai omalla autolla, Kangasalle saapuminen on tehty helpoksi.  Valmiit lomapaketit, lapsiystävälliset palvelut ja esteettömät kohteet ovat perusta onnistuneelle koko perheen lomalle. Matkakohteiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua ottamaan ilon irti vierailustasi.

Tule Kangasalle kokemaan koko perheen yhteisiä elämyksiä, joita muistellaan vielä vuosienkin jälkeen.

Parhaat ideat helpolle lomalle

                  

Rahtarit-liikennepuisto

Rahtarit-liikennepuisto

Auton ja tien museo Mobiliassa sijaitsevan Rahtarit-liikennepuiston erilaisilla polkuautoilla lapset pääsevät harjoittelemaan liikennesääntöjä ja oikeaoppista liikennekäyttäytymistä hauskalla tavalla liikennepuisto-ohjaajien opastuksella….

Lastenmaatila Pikkupiha

Lastenmaatila Pikkupiha

Kangasalan kauniilla maaseudulla, 30 minuutin päässä Tampereesta, sijaitsee lastenmaatila Pikkupiha Raudanmaan kylätalolla. Pikkupiha on hauska kohde maaseudun rauhasta ja eläimistä…