Aktiivisen loman ainekset

Kangasalan kiehtovat harju- ja järvimaisemat tarjoavat parhaat ainekset aktiiviliikkujan ja ulkoilusta nauttivan unelmalomalle. Täällä lihasvoimat ja luonnonvoimat ovat sopusoinnussa ja menosta on helppo nauttia upeita maisemia ihastellen ja uusissa kohteissa seikkaillen.

Anna hien lentää ja koe liikkumisen riemua esimerkiksi melonnan, pyöräilyn, kalastuksen, avantouinnin, hiihdon, ratsastuksen tai retkiluistelun parissa. Ota välineet vuokralle ja kokeile jotain aivan uutta lajia. Voit myös laittaa itsesi korkeuseroja tarjoilevassa maastossa niin kovalle kuin pystyt – ja pari napsua ylikin. Priimakuntoisesta latuverkostosta ja luontopoluilta löydät juuri omiin tarkoituksiisi sopivan reitin.

Ammenna Kangasalan vahvoista luonto- ja liikuntakokemuksista uutta virtaa ja hyvää oloa keholle ja mielelle!

Aktiviteetit

                  

Vuokraa kajakki, kahdesta tunnista yhteen viikkoon

Vuokraa kajakki, kahdesta tunnista yhteen viikkoon

Lähde melomaan Saarikylien upeisiin maisemiin. Saarikylien kajakki- ja kanoottivuokraamosta löytyy niin yksikkökajakkeja, kaksikkokajakki kuin avokanoottejakin.

T3Park Vesipuisto Vesajärvi

T3Park Vesipuisto Vesajärvi

T3Park on vesipuisto veden päällä Vesaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Jättimäisessä kelluvassa vesipuistossa polskiminen on huippuhauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille. T3Parkin meininkiin…

Kuhmalahden rantasauna ja uimaranta

Kuhmalahden rantasauna ja uimaranta

Kuhmalahdella Siuronsalmella Längelmäveden rannalla on rauhaisa uimaranta, josta löytyy myös beach volley -kenttä. Kangasalan kaupunkikanootteja on myös lainattavissa Kuhmalahden uimarannalla….

Juhlatalo Äijälä

Juhlatalo Äijälä

Vuokrattavissa juhliin ja kokouksiin ympäri vuoden. Juhlatalo Äijälä on ympäri vuoden vuokrattavissa oleva tunnelmallinen kokous- ja juhlatila Kangasalla, Pirkanmaalla. Kangasalan…

Rahtarit-liikennepuisto

Rahtarit-liikennepuisto

Auton ja tien museo Mobiliassa sijaitsevan Rahtarit-liikennepuiston erilaisilla polkuautoilla lapset pääsevät harjoittelemaan liikennesääntöjä ja oikeaoppista liikennekäyttäytymistä hauskalla tavalla liikennepuisto-ohjaajien opastuksella….