Ravintolat

Kangasalta löydät ravintoloita moneen makuun. Valitse itsellesi sopivin ja lähde nauttimaan hyvästä ruoasta!

Trattoria Pazzi

Trattoria Pazzi on rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä italialaistyylinen ravintola pienellä skandinaavisella mausteella. Kangasalan keskustassa sijaitsevaan ravintolaan on mukava tulla viettämään yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa maukkaan ruoan ja miellyttävän palvelun parissa.

Aryana

Afganistanilainen ravintola tarjoaa silkkitien mausteisten makujen sinfoniaa. Afganistanilaisen ruokakulttuurin perinteet ovat muodostuneet laajan maa-alueen keittiötaidoista, joista ravintola Aryana tarjoaa parhaat palat. Ravintolassa tarjotaan myös miedommin maustettuja ruokia pihveistä salaattipöytään ja lastenannoksiin.

Kulttuuriravintola Jalmari

Kangasala-talossa sijaitseva Kulttuuriravintola Jalmari on hyvän mielen ja rennon tunnelman paikka. Ravintolaan voit poiketa nauttimaan maistuvaa ruokaa ja juomaa viihtyisälle isolle terassille tai kutsuviin sisätiloihin.

Ravintola Paakari

Tasokas ja monipuolinen täyden palvelun maalaisranskalaistyylinen ruokaravintola Kangasalla täysin anniskeluoikeuksin.  Paakarissa valmistetaan ruuat alusta loppuun itse suurella sydämellä. Harkiten valitut viinit takaavat hyvin yhteensopivan ruuan ja juoman. 

Konnichiwa

Konnichiwa tarjoaa herkullista sushia ja aasialaista ruokaa. Herkullinen sushibuffet koostuu niin klassisia susheista kuin myös uusista herkullisista makuyhdistelmistä, jotka tekevät ravintolasta erityisen. Sushien lisäksi tarjolla on myös herkullista sashimia, Miso-keittoa ja maukkaita lämpimiä aasialaisia ruokia.

Ravintola Pepper

Pepper on tunnelmallinen ravintola ja baari Kangasalan keskustassa. Pepperin ruokalistoilta löytyy maistuvat herkut jokaiseen makuun ja verkkokaupasta voi tilata ruokia myös noutoannoksina. 

Gino’s ravintola

Ginosista löydät niin burgerit, pizzat, siivet, kebabit, vegaanit kebabit, lasten annokset ja paljon muuta. Tilavasta ja siististä ravintolasta löydät myös oleskeluun sopivaa tekemistä, kuten biljardi.

Pancho Villa

Kangasalan Panchosta löydät maukkaat meksikolaishenkiset ruuat aina legendaarisista burgereista, meheviin pihveihin ja raikkaisiin tuoreisiin salaatteihin sekä paljon muuta.

Kirkkoharjun Kahvila

Kirkkoharjun Kahvila

Kirkkoharjun Kahvila on levähdyspaikka korkealla harjulla Kangasalan maamerkkinä seisovan funkkis-näkötornin vieressä. Ympäri vuoden auki oleva kahvila tarjoilee huolella valmistetun valikoiman…

Mannakorven Kahvila

Mannakorven Kahvila

Kiloittain tunnettua rapeaa Varrasleipää sekä herkullisia napostelutuotteita arkeen ja juhlaan. Mannakorven viihtyisässä myymäläkahvilassa on myös päivittäin vaihtuva lounas. Reilusti ilmaista…

Vehoniemen Automuseo kahvila

Vehoniemen Automuseo kahvila

Vehoniemen Automuseon kahvila palvelee museokävijöitä ja matkailijoita upeissa maisemissa Vehoniemenharjun luonnonsuojelualueella. Valikoimaan kuuluu itsetehtyjä suolaisia ja makeita leivonnaisia, kuten maankuuluja…

Kahvila Ruusupuu

Kahvila Ruusupuu

Kahvila Ruusupuu sijaitsee keskeisellä paikalla arboretumissa. Kahvila on avoinna aina arboretumin aukioloaikoina. Muina aikoina vain sopimuksesta.

Trattoria Pazzi

Trattoria Pazzi

Trattoria Pazzi on rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä italialaistyylinen ravintola pienellä skandinaavisella mausteella. Ajatuksenamme on, että ravintolaamme olisi mukava tulla…