Lounaalle!

Kangasalan monipuolisesta lounastarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Tarkista aukioloajat ravintoloiden ja kahviloiden omilta sivuilta.

Trattoria Pazzi

Kangasalan keskustassa sijaitseva Trattoria Pazzi on rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä italialaistyylinen ravintola pienellä skandinaavisella mausteella.

Lounas tarjolla arkisin.

Ravintola Aryana

Afganistanilainen ravintola tarjoaa silkkitien mausteisten makujen sinfoniaa. Ravintolassa tarjotaan myös miedommin maustettuja ruokia pihveistä salaattipöytään ja lastenannoksiin.

Lounas tarjolla arkisin.

Kulttuuriravintola Jalmari

Kangasala-talossa sijaitseva Kulttuuriravintola Jalmari on hyvän mielen ja rennon tunnelman paikka. Poikkea nauttimaan maistuvaa ruokaa ja juomaa viihtyisälle isolle terassille tai kutsuviin sisätiloihin.

Lounas tarjolla arkisin.

Ravintola Paakari

Tasokas ja monipuolinen täyden palvelun maalaisranskalaistyylinen ruokaravintola Kangasalan keskustassa täysin anniskeluoikeuksin.

Lounas tarjolla tiistaista perjantaihin.

Pikku Paakari 

Kangasalan Terveyskeskuksen kahvio ja lounaspaikka. Ruuat valmistetaan Ravintola Paakarin keittiössä hyvistä raaka-aineista, alusta loppuun itse.

Lounas tarjolla arkisin.

Konnichiwa

Konnichiwa tarjoaa herkullista sushia ja aasialaista ruokaa. Klassisten sushien lisäksi tarjolla myös uusia herkullisia makuyhdistelmiä.

Lounas tarjolla arkisin.

Ravintola Pepper

Pepper on tunnelmallinen ravintola ja baari Kangasalan keskustassa, jonka ruokalistoilta löytyy maistuvat herkut jokaiseen makuun.

Lounas tarjolla arkisin.

Lounaskahvila Zerafiina 

Zerafiinasta löydät arkisin maistuvaa lounasta salaateista kotiruokaan ja keittoihin.

Lounas tarjolla arkisin.

Mannakorven kahvila ja Linkosuon tehtaanmyymälä

Mannakorven kahvila toimii tehtaanmyymälänä Linkosuon leipomon tuotteille. Viihtyisässä myymäläkahvilassa on päivittäin tarjolla lounasta sekä vaihtuva valikoima erilaisia suolaisia ja makeita kahvileipiä.

Lounas tarjolla arkisin.

Gino’s ravintola 

Gino’s ravintola Nattarissa palvelee asiakkaita maistuvalla ruoalla moneen makuun ja tarpeeseen. Ginosista löydät niin burgerit, pizzat, siivet, kebabit, vegaanit kebabit, lasten annokset ja paljon muuta. Ravintolalla on anniskeluoikeudet.

Lounas tarjolla arkisin.

Kahvila-ravintola Wanhat Autot

Kahvila Wanhat autot on autoiluhenkeen sisustettu viihtyisä kahvila ja lounasravintola Mobilian automuseossa. Kesäisin pääset nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta uudistetulle terassille, josta hienot näkymät Längelmävedelle.

Lounas tarjolla arkisin ja viikonloppuisin.

Ammattiopisto Tredun myymälä ja opetusravintola Eveliina 

Ammattiopisto Tredun kahvila-myymälän valikoimiin kuuluvat oppilaiden valmistamat leivonnaiset, leivät, kakut ja muut herkut paikan päällä nautittavaksi tai mukaan noudettavaksi.

Lounas tarjolla tiistaista perjantaihin.

Lounaskievari

Lounaskievari tarjoaa maukkaan kotiruokalounaan, joka sisältää lämpimän kotiruoan, salaattipöydän, leivät, ruokajuoman sekä kahvin. Tarjolla aina itseleivotut sämpylät ja leivät.

Lounas tarjolla arkisin.

Pancho Villa 

Kangasalan Panchosta löydät maukkaat meksikolaishenkiset ruuat aina legendaarisista burgereista, meheviin pihveihin ja raikkaisiin tuoreisiin salaatteihin sekä paljon muuta.

Lounas tarjolla tiistaista perjantaihin.

Lounasravintola MakuMaestro

Runsas lounaspöytä sisältää monipuolisen salaattivalikoiman lisäksi kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä keiton, kahvin ja jälkiruuan sekä talon monipuolisen leipävalikoiman.

Lounas tarjolla arkisin.

Kuohun keidas

Kangasalan uimahallilla palvelee viihtyisä lounas-kahvila Kuohun Keidas. Lounas sisältää salaattipöydän, lounaan seisovasta pöydästä, leivät, kahvin sekä jälkiruuan.

Lounas tarjolla arkisin.

Novellia

Kahvila Novellia on Kangasalan pääkirjaston yhteydessä toimiva lounaskahvila. Tarjolla lämmin lounas sekä herkullinen salaattibaari, josta voit valita salaatin omilla täytteillä. 

Lounas tarjolla arkisin.

Kirkkoharjun kahvila

Kirkkoharjun Kahvila näkötorneineen on levähdyspaikka korkealla harjulla, josta avautuu silmiä hivelevä maisema. Ympäri vuoden auki oleva kahvila tarjoilee huolella valmistetun valikoiman suolaisia ja makeita herkkuja. Tarjolla myös lounaskeitto.