Kauhujen Kangasala – hurja Halloween-viikonloppu

Kauhujen Kangasala – hurja Halloween-viikonloppu Kangasalla vietetään Halloween-viikonloppua puistattavissa tunnelmissa 30.10.-1.11.2020. Verikiven tarina -kauhukierros Kangasalan keskustassa tarjoaa hyytäviä tunnelmia älypuhelimen…

Kauhujen Kangasala – hurja Halloween-viikonloppu

Kangasalla vietetään Halloween-viikonloppua puistattavissa tunnelmissa 30.10.-1.11.2020. Verikiven tarina -kauhukierros Kangasalan keskustassa tarjoaa hyytäviä tunnelmia älypuhelimen opastama ja itsenäisesti kiertäen viikonlopun ajan. Vanhan hautausmaan tarinoita pääsee kuulemaan opastetulla kierroksella. Lepokodin Kauhukahvilassa nautitaan tuliesityksistä ja kuullaan kauhutarinoita. Mahtaako Lepokodin oma kummitus Hugo Enqvist ilmaantua paikalle? Uskallatko mukaan kuulemaan, miten kirkon seinään muuratun verikiven tarina herää eloon?

Koronatilanne on huomioitu tapahtumassa ja osallistuminen on turvallista. Tapahtumaan voi osallistua myös virtuaalisesti. 

Kauhukierros älypuhelimen kanssa

Verikiven tarina -kauhukierros on itsenäisesti kierrettävä kierros Kangasalan keskustassa. Kierroksen aikana oppaanasi toimii oma älypuhelimesi, jonka kautta pääset sukeltamaan verikiven tarinan maailmaan. Kierros on somistettu hyytävän kammottavaksi, varaudu siis yllätyksiin. 

Kauhukierrosta ei suositella aivan pienille lapsille. Jos haluat kokemuksesta mahdollisimman jännittävän, kierrä kierros pimeän aikaan ja ota taskulamppu ja kuulokkeet mukaan. 

Ohjeet kierrokselle löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta viikolla 44:

https://www.facebook.com/events/804209487020189/ 

ja osoitteesta: https://www.kangasala.fi/ajankohtaista/kauhujen-kangasala-hurja-halloween-viikonloppu-kangasalla-30-10-1-11-2020/ 

Kauhujen Kangasala
Kangasalan vanhan hautausmaan opastettu kierros lauantaina klo 21

Lepokodin Kauhukahvila lauantaina klo 18–21 

Halloween-lauantaina Lepokoti on koristeltu kauheasti. Kauhukahvila avaa ovensa kaikille kauhutarinoiden ystäville. Tule jakamaan oma kauhutarinasi Kangasalta ja nauttimaan kahvilan tarjoiluista. Luvassa myös Fire Ladyn & Tankovaimojen karmivia tuliesityksiä klo 19 ja klo 20 sekä Jussi Lehtosen tarinoita Lepokodin omasta kummituksesta Hugo Enqvististä sekä muista talossa sattuneista kummista sattumuksista.

Lepokodin kauhuohjelman aikataulu:

  • klo 19 Fire Lady & Tankovaimot -tuliesitys 
  • klo 20.30 lähtö Lepokodilta Kangasalan hautausmaan hautausmaakierrokselle. Matkalla kuulemme tarinoita Ukkijärvestä ja sen kummituksista
  • klo 20 Fire Lady & Tankovaimot -tuliesitys 
Kauhujen Kangasala
Kangasalan vanha hautausmaa sijaitsee Kangasalan kirkon pihapiirissä

Opastettu hautausmaakierros lauantaina klo 21 

Opastettu kierros Kangasalan vanhalle hautausmaalle. Kierros alkaa kirkon seinään muuratulta verikiveltä (Kangasalan kirkko, Kangasalantien puoleinen sivu). Oppaana toimii Jussi Lehtonen.  

Kenellä on kaupungin kammottavin Halloween-asu?

Kangasalan Sanomien kanssa järjestettävässä Halloween-asu-kilpailussa etsitään kaupungin näyttävintä Halloween asua. Sarjoja on kaksi: alle ja yli 18-vuotiaat.  

Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva Halloween-tyylistäsi osoitteeseen: toimitus@kangasalansanomat.fi ja jaa se Instagramissa #kauhujenkangasala. Kuvia ottaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös kuvan taustaan; mitä karmeampi, sen parempi! Kangasalan sanomat nostaa kuvia verkkosivuillaan. Lisää sähköpostitse lähetettävän kuvan yhteyteen lähettäjän nimi, ikä sekä kirjallinen lupa kuvan julkaisua varten. Huomioithan että alle 18-vuotiaiden lähettämiin kuviin tulee liittää vanhemman suostumus kuvan julkaisemista varten.  

Kauhujen Kangasala
Kauhukierroksen voit kiertää itsenäisesti koko viikonlopun ajan

Kauhujen Kangasala – hurja Halloween-viikonloppu Kangasalla

Tapahtuma järjestetään Kangasalan keskustassa ja Kangasalan Lepokodilla 30.10.–1.11.2020. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtuman järjestää Kangasalan kulttuuripalvelut.

Verikiven tarina -kauhukierros

Kierrettävänä koko tapahtumaviikonlopun ajan. Kierrosta ei suositella pienille lapsille. Reitti ja ohjeet kierrokselle julkaistaan Kauhujen Kangasala -Facebook tapahtuman sivuilla viikolla 44: https://www.facebook.com/events/804209487020189/ 

Lepokodin Kauhukahvila

la  31.10. klo 18–21
Osoite: Ruutanantie 24

Opastettu hautausmaakierros

la 31.10.  klo 21
Kangasalan kirkko, Ainontie 1 (kierros alkaa verikiven luota, Kangasalantien puoleinen sivu) 


Lisätiedot tapahtumasta:

https://www.kangasala.fi/ajankohtaista/kauhujen-kangasala-hurja-halloween-viikonloppu-kangasalla-30-10-1-11-2020/