Kesäterasseille nauttimaan

Virkistävät kesäjuomat ja terassi kuuluvat kesään. Nauti kylmä juoma kaupungin viihtyisillä terasseilla ympäri Kangasalaa hellepäivien virkistykseksi. Kylkeen pikkusuolaista, raikas salaatti tai mehevä burgeri, niin onnistunut kesäilta on taattu. Piipahda työpäivän päätteeksi tai nauti vapaapäivänä terassilla vaikka koko päivän. Nyt ulos ja nautiskelemaan kesän lämmöstä!

Kangasalta löytyy toista kymmentä perinteikästä kesäterassia ympäri kaupunkia. Tutustu viihtyisiin anniskeluoikeuksin varustettuihin terasseihin tässä artikkelissa. Lähiaikoina on tulossa myös oma artikkeli Kangasalan kesäkahviloista. 

Virkistävät kesäjuomat ja terassi kuuluvat kesään. Nauti kylmä juoma kaupungin viihtyisillä terasseilla ympäri Kangasalaa hellepäivien virkistykseksi. Kylkeen pikkusuolaista, raikas salaatti tai mehevä burgeri, niin onnistunut kesäilta on taattu. Piipahda työpäivän päätteeksi tai nauti vapaapäivänä terassilla vaikka koko päivän. Nyt ulos ja nautiskelemaan kesän lämmöstä! 

Muistathan kuitenkin turvallisen asioinnin ravintoloissa; pidä turvavälit mahdollisuuksien mukaan, huolehdi käsihygieniasta ja lähde terassille vain terveenä, niin meidän kaikkien on turvallista nauttia kesästä. 

Kulttuuriravintola Jalmarin terassi. Kuva: Tiia Ennala
Kulttuuriravintola Jalmarin terassi. Kuva: Tiia Ennala

Kulttuuriravintola Jalmari

Huhtikuussa 2021 avajaisiaan viettänyt Kulttuuriravintola Jalmari sijaitsee Kangasala-talossa, aivan Kangasalan keskustassa. Ravintolassa on laaja juomavalikoima vaativaankin makuun. Kylmät kesäjuomat ja helpot herkut kannattaa nauttia isolla terassilla suojaisan kulttuurikorttelin kupeessa. Kulttuuriravintola Jalmari palvelee myös Kangasala-talon kokousvierailijoita, sekä kattaa konserttien väliaikatarjoilut. 

Kuohunharjuntie 6, Kangasala


Pepper bar & grill Kangasala

Ravintola Pepperin uudistunut terassi on nyt avattu. Keskustassa sijaitseva Pepper on monille tuttu maistuvasta ruokamenusta, mutta tunnettu myös viihtyisänä seurusteluravintolana. Remontoitu terassi on erinomainen paikka kesäiltojen viettoon koko perheelle.

Kuohunharjuntie 26, Kangasala


Ravintola ja konditoria Paakari

Paakari on tasokas ja monipuolinen täyden palvelun ruokaravintola Kangasalla täysin annoskeluoikeuksin. Harkiten valitut viinit takaavat hyvin yhteensopivan ruuan ja juoman. Juomavalikoima on laaja ja myytävänä on myös harvinaisuuksia. Paakarissa on viihtyisä katettu terassi, jossa voi nautiskella juomia ja konditorian herkullisia leivoksia.

Ruutanantie 3, Kangasala


Kaivannon Keidas

Keitaalle voi saapua vesiteitse vierasvenelaiturille, Lahdentietä pitkin moottoriajoneuvoilla tai vaikka polkupyörällä. Kaivannon Keidas on tunnettu maistuvista grilliruuista, jotka voi nauttia kylmien juomien kera järvinäköalalla olkikatolla katetulla terassilla. Testaa myös jäätelövalikoima!

Lahdentie 1779, Kaivanto


Heikin Leipä

Saarikylien idyllisissä maalaismaisemissa sijaitseva Heikin Leipä on tunnettu tilan omista raaka-aineista valmistetuista leipomotuotteista. Viihtyisä terassi maalaismaisemissa kutsuu nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä. Heikin Leivällä on myös oma olut, joka on valmistettu oman maan antimista. 

Saarikylientie 888, Saarikylät


Ravintola Aryana

Afganistanilainen ravintola Aryanan suosittu iso ja aurinkoinen terassi kutsuu viihtymään. Ruokalistalta löytyy lounaan lisäksi myös kattava menu, joka pitää sisällään Silkkitien makuja, miedommin maustettuja klassikkoja pihveistä pizzaan, sekä lapsille oman listan.

Lentolankuja 2, Kangasala


Sahalahden Krouvi

Sahalahden Krouvi on tunnettu “kyläläisten olohuoneena”, johon on mukava saapua viettämään iltaa. Monipuolinen menu pitää nälän loitolla ja Krouvissa on usein livemusiikkia tarjolla viikonloppuiltoina. Terassilla voi testata vaikka cocktail-menun herkullisia drinkkejä. 

Sahalahdentie 1273, Sahalahti


Ravintola Myrskyluoto

Legendaarinen Myrskyluoto Kangasalan keskustassa tarjoaa terassin täydeltä kesätunnelmaa. Myrskyluodossa pääsee pubitunnelmaan karaoken, tietovisojen, pelikatsomoiden ja dartsinheiton parissa.

Myllystenpohjantie 2, Kangasala


Gino’s ravintola

Nattarissa sijaitsevan Gino’s ravintolan suurella aurinkoisella terassilla voi nauttia vatsan täydeltä pikaruokaa ja kylmää juomaa. 

Junatie 2, Kangasala


Pancho Villa

Lentolan kauppakeskuksen alueella sijaitseva Pancho Villa on hyvä levähdyspaikka ostosreissun lomassa. Panchon terassilla voi nauttia tuttuja ruoka-annoksia listalta, lounasta ja kylmiä juomia. Testaa vaikkapa meksikolaishenkinen drinkki.

Mäkirinteentie 4, Kangasala


Suoraman Pub

Suoraman Pub on perinteinen pubi Suoramalla Kangasalla. Pubin terassilla pääsee istumaan iltaa kesäjuomien parissa. 

Isolukontie 2, Kangasala


Nattarin Yläbaari

Myös Nattarin Yläbaari on perinteinen pubi Kangasalan Nattarissa, jonka yhteydessä toimii myös ravintola Kebab Kopla. Samalla vierailulla pääsee siis nauttimaan maukkaat kebabit ja kylmät juomat. 

Holvastintie 6, Kangasala


Puuttuuko listalta suosikkiterassisi? Vinkkaa meille: toimisto@visitkangasala.fi

Kesäisiä juomia on virkistävää nauttia terasseilla. Kuva: Tiia Ennala
Kesäisiä juomia on virkistävää nauttia terasseilla. Kuva: Tiia Ennala