Lähde kirpputorikierrokselle

Kangasala tunnetaan hyvästä kirpputoritarjonnastaan. Ekologisia ostoksia voi tehdä keskustan alueella sekä Lentolan kauppakeskittymässä.

Kangasalan kirpputoritarjonta tunnetaan ympäri maakunnan. Kestäviä ja vastuullisia ostoksia voi tehdä Lentolassa ja keskustan alueella.

Pirkanmaan suurin itsepalvelukirppis Pirkan kirpputorikeskus sijaitsee Lentolassa. Samassa rakennuksessa toimii myös syyskuussa 2021 avattu Lentolan Kierrätyskeskus.

Lentolaan pääsee Tampereen suunnasta näppärästi Nyssen linja-autoilla. Linja-autopysäkit sijaitsevat Lentolan Prismalla ja Kangasalantien varrella, joista on vain muutaman sadan metrin kävely perille. Autolla saapuville on paljon ilmaista pysäköintitilaa.

Keskustan alueella, kävelymatkan päässä toisistaan sijaitsevat SPR:n kirpputori, Lähetystuvan kirpputori ja Viadia-tori.

Keskustaan kirppiskierrokselle pääsee myös mukavasti julkisilla kulkuvälineillä, mutta myös omalla autolla. Auto kannattaa pysäköidä torille maksuttomaan 3 tunnin parkkiin tai parkkihalliin ja lähteä kierrokselle jalkaisin. Muista parkkikiekko!

Katso reittioppaasta aikataulut busseille.

Kangasalan kirpputorit ja kierrätyskeskukset

Pirkan kirpputorikeskus

Pirkanmaan suurin kirpputori, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Lentolan liikekeskuksessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Suositulla kirpputorikeskuksella on myös kahvio sekä lasten leikkipaikka.

Mäkirinteentie 4, Kangasala / 03-363 4094


Lentolan Kierrätyskeskus

Syyskuussa 2021 avattu kierrätyskeskus kuuluu Pirkanmaan kierrätykseen. Lentolan Kierrätyskeskukselta löytyy kattava valikoima huonekaluja, tavaraa ja vaatetta, sekä paljon muuta.

Mäkirinteentie 4, Kangasala / 050-408 7832


Punaisen Ristin kirpputori

SPR:n paikallisosaston kirpputorilla keskustassa myydään vaatteita, kodin tekstiilejä, kirjoja, leluja sekä muuta kodin pientavaraa pikkurahalla.

Kangasalantie 1133, Kangasala / 045 316 2535


ViaDia-tori

ViaDian kirpputorilla teet löytöjä ja tuet samalla hyvää. ViaDian tuotto käytetään paikallisen lähimmäistyön hyväksi. Myynnissä vaatteita vauvasta vaariin, sekä muuta kodin tavaraa.

Artturintie 14, 36220 Kangasala / 050-566 0690


Lähetystuvan kirpputori Ukinranta

Kangasalan seurakunnan ylläpitämä kirpputori sijaitsee kauniin Ukinrannan äärellä keskustan tuntumassa.

Ruutanantie 8, Kangasala


SPR Kangasalan kirpputorilla on kaikkea vaatteista kodin sisustukseen. Kuva: Tiia Ennala
SPR Kangasalan kirpputorilla on kaikkea vaatteista kodin sisustukseen. Kuva: Tiia Ennala