Kohti kesää Kangasalan puutarhoilta

Kesäkukkia, yrttien ja kasvien taimia ja vihanneksia. Kangasalla sijaitsevat puutarhat kasvattavat laadukkaita tuotteita kotipuutarhurin iloksi. Nyt on paras hetki kaivaa sormet multaan ja nauttia vauhdilla lähestyvästä kesästä. Suuntaa ostoksille ja virkistymään vihreydestä ja väreistä!

Kangasala on aina ollut tunnettu puutarhatuotteistaan, olipa kesän yksi päätapahtumista aikoinaan Kurkunleikkaus Karnevaalikin! Kangasalle kannattaakin suunnistaa kesäkukkaostoksille kauempaakin. Puutarhoista kiinnostuneelle Kangasala muodostaakin hienon retkikohteen, sillä ennen kukkaostoksia inspiraatiota kannattaa hakea Arboretum Frickin upeasta puutarhasta. Arboretum on 3,2 hehtaarin suuruinen ja käsittää sekä metsä- että maisemapuutarhan. Arboretumissa kasvaa 260 erilaista puuta ja 300 erilaista pensasta. Puiston erikoisuutena ovat yli 900 alppiruusu- ja atsaleapensasta, joista puolet on siemenestä itse kasvatettu.

Honkasen puutarha

Laaja valikoima kesäkukkia, piha- ja viherkasveja, leikkokukkia, siemeniä ja sipuleita, puu- ja pensastaimia. Honkaselta löytyy kukat, kasvit ja taimet joka lähtöön. Lisäksi myynnissä on multaa, lannoitteita, katteita ja monenlaisia tarvikkeita puutarhaan.
Tiihalantie 21, 36270 Kangasala


Rekolan biodynaaminen puutarha

Rekolan puutarha tuottaa biodynaamisia, luomusertifioituja hyötykasvien taimia myyntiin.
Heponiementie 171, 36520 Raikku


Nihtilän puutarha

Kesäkukkia, amppeleita, vihannesten ja yrttien taimia.
Sydänmaantie 63, Kangasala


Tommiskan puutarhatila

Kesäkukat, kotipuutarhurin taimet ja perennat. Tommiskan puutarha palvelee koko kesän joka päivä.
Papionojantie 63, 36200 Kangasala


Kultapellon puutarha

Kesäkukat, yrttien ja keittiöpuutarhan kasvien taimet. Myös Kultapellon puutarha palvelee joka päivä.
Kultapellonkuja 120, 36810 Kuhmalahti