Kangasalan Kesäteatteri 2022

Kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla sijaitseva Kangasalan kesäteatteri tarjoaa upeat puitteet onnistuneelle kulttuurielämykselle. Teatterissa on 400 istumapaikkaa, joista neljä soveltuu pyörätuolille….

Kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla sijaitseva Kangasalan kesäteatteri tarjoaa upeat puitteet onnistuneelle kulttuurielämykselle. Teatterissa on 400 istumapaikkaa, joista neljä soveltuu pyörätuolille. Katsomo on katettu, joten kesäsade ei kastele yleisöä, ja helteellä järvituuli viilentää katsomoa mukavasti.

Kesäteatteri sijaitsee Auton ja tien museo Mobilian naapurissa, ja Mobilian palvelut ovat myös teatterivieraan käytettävissä. Teatteriretken voi päättää vaikka iltauintiin viereisellä uimarannalla.

Saapuminen

Kesäteatteri sijaitsee osoitteessa Kummelintie, 36270 Kangasala.

Tampereen seudun liikenteen Nyssen linja 40B (Tampere – Kangasala – Mobilia) tuo perille saakka. Katso aikataulut.

Pysäköinti on maksuton.

Kahvila Villikka

Kesäteatterin kahvila Villikka on avoinna aina kun teatterilla tapahtuu. Tarjolla kuumia ja kylmiä juomia, pikkusyötävää, jäätelöitä ja makeisia. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. Kahvila on palvelee auki ollessaan kaikkia alueella olevia ihmisiä, ainoastaan esitysten väliajalla kahvila on varattu esitysvieraille. än herkulliset tarjoilut toiveiden mukaan.

Väliaikatarjoilut kannattaa varata ennakkoon toimisto@hahhah-ravintolapalvelut.fi tai 050 552 2493.