Kuhmalahden taidepappilan näyttelysali

Kuhmalahden Taidepappilan kesä 2023

Kuhmalahden Taidepappila kutsuu jälleen tutustumaan taide-elämyksiin 52. kesänäyttelyynsä 3.6.–31.8.2023. Vuosittain vaihtuva näyttely on aina uudenlainen elämys ja nähtävää riittää kaikenikäisille kävijöille. Avajaisia vietetään lauantaina 3.6.2023 klo 14.

Kesän 2023 näyttelyssä on esillä 10 taiteilijan teoksia: erilaisilla tekniikoilla tehtyä maalaustaidetta, videoteoksia, tilateoksia, sekä keramiikkaa. Painotus kesän taidetarjonnassa on videoteoksissa, mutta myös muut taiteen alat ovat monipuolisesti esillä.

Näyttelyyn osallistuvat taiteilijat ovat Kalle Hamm, Helsinki; Aaron Helo, Kuhmalahti/Kangasala; Lars Holmström, Tampere; Dzamil Kamanger, Helsinki; Anssi Kasitonni, Sahalahti; Milla Kuisma, Helsinki; Teemu Luoto, Kuhmalahti/Kangasala; Katariina Souri, Sipoo; Karin Strohm, Tartto / Viro ja Jukka Tuominen, Pirkkala.

Taidepappilassa järjestetään Kesällä 2023 taidepappilassa järjestetään taidekursseja aikuisille ja lapsille. Ohjelmassa on myös tapahtumia, kuten Juhannustanssit sekä Taiteiden Yö, joka järjestettiin viime vuoden elokuussa taon jälkeen.

Taidekeskuksessa on kesän ajan kahvila, jossa voi nauttia herkullisista leivonnaisista sekä orgaanisesti tuotetusta kahvista.

Kuhmalahden Taidepappila

Kuhmalahden Taidepappila on Suomen vanhimpia kesänäyttelypaikkoja. Talo toimi Kuhmalahden seurakunnan pappilana jo vuodesta 1651, jolloin Pietari Brahe lahjoitti sen papin virkataloksi. Vuonna 1971 pappila siirtyi keramiikkataiteilija Teemu Luodon omistukseen. Nykyisin se on sekä Teemu Luodon taiteilijakoti että taidekeskus. Taidepappilan kesänäyttely on lunastanut paikkansa alueellisesti ja valtakunnallisesti merkittävänä kulttuuritapahtumana.

Liput ja aukioloajat

Kesänäyttely on avoinna ajalla 3.6.–31.8.2023 ke–su klo 12–18.
Maanantaisin ja tiistaisin vieraita otetaan vastaan erikseen sovitusti.
Sisäänpääsy 10 € aikuiset, 8 € eläkeläiset ja työttömät. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Yhteystiedot

Kuhmalahden Taidepappila
Taidetie 19, 36810 Kuhmalahti

+358 41 473 6114
taidepappila@gmail.com