Lähde galleriakierrokselle

Kangasalan kesägalleriat kutsuvat taiteen ystäviä nauttimaan mielenkiintoisista näyttelyistä ja kauniista maisemista. Lähde matkaan ja kierrä kerralla vaikka kaikki kesäiset näyttelyt!

Taidetila Terra

Kangasalan pääkirjaston Taidetila Terra on harrastajataiteilijoille, taidekouluille, kansalaisopiston ryhmille, yksityisille ja yhdistyksille tarkoitettu kaupungin kulttuuripalvelujen ylläpitämä näyttelytila. Taidetila Terra sijaitsee pääkirjaston ensimmäisessä kerroksessa keskeisellä paikalla. Matalan kynnyksen avara taidetila sopii monenlaisille näyttelyille. Tilasta ei peritä vuokraa.

Taidetila on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaisesti.

Osoite

Keskusaukio 2, 36200 Kangasala

Galleria Art Villa Armas

Galleria Art Villa Armas on Pikonlinnassa sijaitseva galleria, jossa on monipuolisia vaihtuvia näyttelyjä. Art Villa Armas on Tikkalan perheen kodin yhteydessä toimiva 160 m/2 galleria, jossa pidetään etenkin kesän aikana erilaisia taidealan kursseja niin lapsille kuin aikuisillekin sekä musiikkitapahtumia.

Avoinna kesäaikaan.

Osoite

Armas Branderin katu 8, Kangasala

Taidetalli, Art Majaalahti

Taidetalli on Majaalahden kauniissa järvimaisemissa sijaitseva taidegalleria, jossa on esillä joka kesä useiden taiteilijoiden teoksia ja näyttelyitä.

Avoinna kesäaikaan.

Osoite

Majaalahdentie 204, 36270 Kangasala

Kuhmalahden taidepappila

Taidepappila on keramiikkataiteilija Teemu Luodon ateljeekoti, jossa hän työskentelee ympärivuotisesti. Teemu Luoto tunnetaan veikeistä eläin- ja ihmishahmoistaan sekä naamioistaan.  Taidepappilan kesänäyttelyissä nähdään Teemu Luodon töiden lisäksi myös muiden taiteilijoiden teoksia. Pappilan pihamaalla kulkeva taidepolku on kiehtova kokonaisuus, jota kiertämällä pääsee tutustumaan Teemu Luodon monipuoliseen taiteeseen.

Avoinna kesäaikaan.

Osoite

Taidetie 19, 36810 Kuhmalahti

Haaviston parvigalleria

Heikin Leipä -tilalla vanha tallinparvi on somistettu galleriaksi, jossa paikalliset kuvataiteilijat pitävät kesänäyttelyjään. Näyttely on avoinna kesäkaudella kahvilan ja terassin aukioloaikoina.

Avoinna kesäaikaan.

Osoite

Haaviston luomutila, Saarikylientie 888, 36570 Kaivanto

Kesäpäivän galleria

Kesäpäivän galleriassa esillä on akvarelleja, taidegrafiikkaa, maalauksia, postikortteja, exlibriksiä, vintagea ja lasitöitä.

Avoinna kesäaikaan. Tarkista aukioloajat alla olevasta linkistä.

Osoite

Huhmarintie 36, 36200 Kangasala