
Lähiruokaa
Paikallisten raaka-aineiden käyttö ruoanvalmistuksessa edistää ympäristön kestävyyttä ja tukee paikallisia maanviljelijöitä ja tuottajia. Lähiruoka on usein tuoretta ja sesongin mukaista, mikä tekee siitä herkullisen vaihtoehdon ruokapöytään.
Sinulle, joka arvostat puhtaita makuja!

Aholaidan tilapuoti
Aholaidan luomulammastilan tilapuodissa on myynnissä aitoja lähituotteita: tilan sisustustaljoja, villalankoja ja muita villatuotteita sekä satunnaisesti myös luomulampaan lihaa.
Heikin Leipä
Saarikylien sydämestä löytyy Haaviston luomutila, jossa sijaitsee pienen kotileipomon Heikin Leivän sympaattinen puoti.
Ruisleivän maukkauden salaisuus on oman tilan luomujauhot ja Suomen vanhin taikinajuuri.


Karppila
Karppila on lihakarjatila luonnonkauniin Raudanmaan kyläalueella Tohkalan kylässä.
Tilan tuotantosuuntana on emolehmiin perustuva naudanlihan tuotanto ja rotuna on iso ranskalainen charolais-rotu. Charolaisliha on vähärasvaista ja mureaa.
Rekolan biodynaaminen tila
Rekolan biodynamisella tilalla peltoviljelyn, kotieläin- ja metsänhoidon, kauppapuutarhan, mansikanviljelyn lisäksi tilalla järjestetään monenlaista toimintaa ja tapahtumia.


Pajulan Mehiläistarhat
Paikallista hunajaa Pajulan Mehiläistarhoilta saa paikallisten kauppojen hyllyiltä.
Marjatila Tyrnikka
Marjatila Tyrnikka viljelee mm. mansikkaa, tyrniä ja pensasmustikkaa. Tilalla ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita.Tilapuodissa on myynnissä marjojen lisäksi monenlaisia niistä valmistettuja tuotteita, niin itselle kuin vaikka tuliaiseksi.
