Lähiruokaa

Paikallisten raaka-aineiden käyttö ruoanvalmistuksessa edistää ympäristön kestävyyttä ja tukee paikallisia maanviljelijöitä ja tuottajia. Lähiruoka on usein tuoretta ja sesongin mukaista, mikä tekee siitä herkullisen vaihtoehdon ruokapöytään. Sinulle, joka arvostat puhtaita makuja!

Aholaidan tilapuoti

Aholaidan luomulammastilan tilapuodissa on myynnissä aitoja lähituotteita: tilan sisustustaljoja, villalankoja ja muita villatuotteita sekä luomulampaan lihaa.

Heikin Leipä

Saarikylien sydämestä löytyy Haaviston luomutila, jossa sijaitsee pienen kotileipomon Heikin Leivän sympaattinen puoti.

Ruisleivän maukkauden salaisuus on oman tilan luomujauhot ja Suomen vanhin taikinajuuri.

Karppila

Karppila on lihakarjatila luonnonkauniin Raudanmaan kyläalueella Tohkalan kylässä.
Tilan tuotantosuuntana on emolehmiin perustuva naudanlihan tuotanto ja rotuna on iso ranskalainen charolais-rotu. Charolaisliha on vähärasvaista ja mureaa.

Rekolan biodynaaminen tila

Rekolan biodynamisella tilalla peltoviljelyn, kotieläin- ja metsänhoidon, kauppapuutarhan, mansikanviljelyn lisäksi tilalla järjestetään monenlaista toimintaa ja tapahtumia.

Sarkalan tila

Sarkalan tilalla tuotetaan luomukananmunia.

Sarkalan tila on ollut luomussa jo yli 20 vuotta ja laatu näkyy tuotteissa. Tilalla toimii suoramyyntimyymälä, josta voi käydä itsepalveluna hakemassa tuoreita munia ympäri vuoden.

Pajulan Mehiläistarhat

Paikallista hunajaa Pajulan Mehiläistarhoilta saa paikallisten kauppojen hyllyiltä.