Saunat Kangasalla

Kangasalla koet ikimuistoisia saunaelämyksiä! Tutustu tarjontaan ja hyppää lauteille lempeisiin löylyihin.

Kangasalan saunatarjonnasta löydät tarpeisiisi sopivia saunatiloja; Haluatko kenties rentoutua oman perheen kesken rantasaunalla tai viettää rennot juhlat kaveriporukan kesken? Myös työpaikan kokous-ja tyky-päivän voit viettää monissa kohteista. Avantosaunaan pääsee myös vuokrakohteiden lisäksi yleisövuorolla.

Kohteet

Vesaniemen sauna 

Vesaniemen sauna sijaitsee Vesaniemen uimarannalla, Vesijärven rannalla. Sauna on vuokrattavissa yksityiseen käyttöön ympäri vuoden. Vuokrauksesta vastaa Kangasalan kaupunki. Vuokrattavia saunoja on kaksi, sekä erillinen takkahuone ja pieni keittiö. Kohteessa on myös avantosauna yleisövuoroineen.

Rantawirkkula  

Vesijärven rannalla sijaitsevassa Rantawirkkulassa on saunatilojen lisäksi vuokrattavissa kokous- ja juhlatilat.

Vietä yrityksen kokouspäivä tai perhejuhlat Rantawirkkulassa. 

Haaviston monttusauna 

Saarikylien kauniissa maalaismaisemassa sijaitsee Haaviston uniikki tilaussauna: monttusauna. Siellä saat pehmeän lempeät löylyt ja vilvoittelemaan voit kipaista Roineeseen. 

Lepokodin sauna 

Lepokodin historiallisessa taitelijaympäristössä voit vuokrata saunan omaan käyttöön. Saunarakennuksessa on sauna, takkahuone ja keittiö.

JussinKota 

Entinen mallassauna tarjoaa löylyt 10 hengelle kerrallaan. Lappihenkisessä kodassa on ruokapöydät 30 hengelle. Tunnelmallinen tila sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Kuhmalahden rantasauna ja uimaranta 

Voit vuokrata rantasaunan käyttöösi. Rakennuksessa on saunan ja pukuhuoneen lisäksi pieni keittiö sekä tilava tupa. Lisäksi alueella on grillikatos ja aittoja majoittumista varten. Alueelta löytyy myös rauhaisa uimaranta ja beach volley -kenttä. 

Rantasauna Nilski 

Legendaarisen hyvät löylyt poissa kaupungin pölyistä, Vesijärven rannalla. Oikea hirsinen rantasauna illanviettoon tai juhliin. 

Honkaniemi 

Alueella vuokrattavissa sauna ja lomamökkejä. Honkaniemen iso maja laajoine piha- ja ranta-alueineen sopii juhlapaikaksi noin 40 – 50 hengelle.

Uimahalli Kuohun tilaussaunat 

Kuohu on suosittu kylpylähenkinen uimahalli, joka tunnetaan monipuolista liikunta- ja hyvinvointipalveluistaan. Kaksi lastenallasta ja 40-metrinen liukumäki takaavat mukavan päivän koko perheelle. 

Tilaussauna Kataja, Malm Areena 

Tilaussauna Katajan leppoisat katajantuoksuiset löylyt ovat mukavan rentouttavat. Kylmävesialtaassa kastautuminen löylyjen välissä saa veren kiertämään. Saunatiloihin mahtuu kerrallaan noin 10 henkeä. 

Lahdenkulman rantasauna 

Lahdenkulman rantasaunan rentouttavien löylyjen jälkeen on hyvä pulahtaa Ponsaanselän aaltoihin. Viihtyisä ja tilava mökki soveltuu niin juhliin kuin saunailtoihin oman porukan kesken. Vuokrattavissa kaikkina vuodenaikoina. 

Ilkonmäen rantasauna 

Ilkonmäen seudun asukasyhdistyksen sauna on vuokrattavissa toukokuusta lokakuun loppuun. Saunan omalla rannalla pääsee pulahtamaan veteen suoraan saunan lauteilta. 

Koivusaari

Koivusaari on Kesäpäivän pursiseuran Kangasalan Längelmävedellä (Pelisalmella) sijaitseva tukikohta, jonne ovat Kesäpäivän pursiseuran jäsenten lisäksi tervetulleita myös kaikki ulkopaikkakuntalaisten pursiseurojen venekunnat.