Kangasalan ravintolaviikko 19.–25.4.2021

Huhtikuun viimeisellä viikolla Kangasalan ravintoloissa herkuteltiin edullisesti, kun lähes 20 tapahtumaan osallistuvaa ravintolaa ja kahvilaa tarjosi annoksia 10 euron hintaan….

Huhtikuun viimeisellä viikolla Kangasalan ravintoloissa herkuteltiin edullisesti, kun lähes 20 tapahtumaan osallistuvaa ravintolaa ja kahvilaa tarjosi annoksia 10 euron hintaan. Monipuoliseen kattaukseen kuului ravintoloiden bravuureita, listalle palaavia klassikoita sekä aivan uusia, tapahtumaa varten kehitettyjä tuotteita.

Ranskalaista keittotaitoa vaaliva Ravintola Paakari lähti mielellään mukaan ravintolaviikolle. Tapahtumaviikon tarjousannoksena nautitiin päivän kalaa, tiistaista perjantaihin lounasaikaan. 

Paakari tunnetaan erityisesti kalaruoistaan. Lisäksi kala sopii erinomaisesti kevääseen ja lähestyvään kesään, suositteli Kirsti Leimu Paakarista. 

Afganistanilainen ravintola Aryanan tarjousannoksena maisteltiin kasvisruokauutuutta; tarkari-kasvispihviannosta, jossa maistuivat appelsiini, minttu ja curry. Linkosuon Mannakorven kahvilassa taas maisteltiin härkäpastrami-toastia, joka tarjoiltiin monipuolisena platterina – ja tietenkin Linkosuon ruislastujen kera.

Halusimme kehittää ravintolaviikkoa varten täysin uuden tuotteen, Kirsi Jänne Mannakorven kahvilasta kertoi.

Maaliskuussa avautunut Kangasalan Kebabkopla loihti tarjoushintaan kebabit pottumuusilla manselaiseen tapaan. Kaivannon Grillillä puolestaan syötiin perinteikkäitä Erikoislihiksiä, jonka lähes muuttumattomana säilynyt resepti on grillin perustaja Matti Järvisen 40 vuotta sitten kehittelemä.

Vehoniemen Automuseon kahvila on innostunut mukaan tapahtumaviikolle useammalla tuotteella.

Meidät tunnetaan leivonnaisista, mutta tämä on hyvä tilaisuus kertoa asiakkaille, että valikoimassa on myös lämmintä ruokaa, kuten burgereita. Makean ystäville kehittelimme erityisen herkkukassin, herkkuriskin, Leila Suutarinen Vehoniemen Automuseolta kertoi. 

Uskomme yhteistyön voimaan, joten ravintolaviikko on tärkeä avaus. Olemme todella innoissamme mukana, hän iloitsi.

Lisäksi Kangasalan ravintolaviikolla sai herkutella tarjoushintaan pizzalla, burgereilla, siipiannoksilla, lounassalaateilla, subilla, croissanteilla, leivoskahveilla ja erilaisilla mukaan otettavilla suolaisilla ja makeilla leivonnaisilla. 

Tapahtumaan osallistuivat Gino’s ravintola, Kahvila Novellia, Kaivannon Grilli, Kangasalan Kebabkopla, Kirkkoharjun kahvila, Konditoria ja Ravintola Paakari, Linkosuo Mannakorven kahvila, Lounaskahvila Zerafiina, Lounaskievari, Pancho Villa, Pastapiste, Pepper Bar & Restaurant, Pizzeria Bella-Roosa, Ravintola Aryana, Subway ja Vehoniemen Automuseon kahvila.