Teatterit

Kesäpäivän kulttuurikaupunki tarjoaa teatterielämyksiä ympäri vuoden. Kesäteattereiden ohjelmistosta löytyy nähtävää moneen makuun. Vierailevien teatteriryhmien esityksistä pääset nauttimaan kevät- ja syyskaudella Kangasala-talossa.

Kesäpäivän kulttuurikaupunki tarjoaa teatterielämyksiä ympäri vuoden. Kesäteattereiden ohjelmistosta löytyy nähtävää moneen makuun. Vierailevien teatteriryhmien esityksistä pääset nauttimaan kevät- ja syyskaudella Kangasala-talossa.

Lue, millainen on Kangasalan teatterikesä 2023!
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kangasalan kesäteatteri

Längelmäveden kauniissa rantamaisemissa sijaitseva 400-paikkainen ja katettu teatteri tarjoaa teatteria aikuisten ja lasten makuun. Teatterin lisäksi tarjolla konsertteja ja muita tapahtumia.

Elokuussa ohjelmistossa nähdään Suomen musiikkiteatterin Kirka-musikaali Hetki lyö 3.–20.8.2023. Heinäkuussa kesäteatterilla vietetään uudentyylistä kaupunkifestaria Kangasala Festiä 14.–15.7. sekä koetaan Jacke Björklundin stand up -show 29.7.2023.

Kangasalan Pikkuteatterin hurmaavat 7–13-vuotiaat näyttelijät valtaavan kesäteatterin lavan lastennäytelmässä Pinokkio 30.6. –9.7.2023

Ohjelmisto täydentyy vielä, katso https://www.kangasalankesateatteri.fi

Kangasalan Pikkuteatteri

Kangasalan Pikkuteatteri on lasten ja nuorten teatteri, joka tarjoaa onnistumisen elämyksiä näyttelijöilleen ja iloa ja oivalluksia katsojilleen.

Pikkuteatterin kesänäytelmä Pinokkio nähdään Kangasalan kesäteatterilla 30.6.–9.7.2023.

Pikkuteatterin teatteritalo sijaistee osoitteessa Raudoittajantie 6, 36100 Kangasala.

Seuraathan teatteria myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kuohenmaan kyläteatteri

Kuohenmaan kyläteatterissa esitetään kesällä 2022 suuren suosion saavuttanut Lemmenkoulu-näytelmä, joka kolahtaa nauruhermoon ja antaa myös ajattelemisen aihetta. Esityksiä nähdään neljä.

Esityspaikkana on Kuohenmaan paviljonki (Kaarina Maununtyttärentie 1631).

Pysäköintialue Rissanrannantie 6.

http://kuohenmaa.sivustot.fi/kylateatteri/

Nukketeatteri Hupilainen

Vuonna 1984 toiminut Nukketeatteri Hupilainen valmistaa esityksiä omalle kotinäyttämölleen teatteritalo Parvulaan sekä kiertueille mm. kouluihin ja päiväkoteihin.

Teatteritalo Parvula on n. 200 vuotta vanha, entinen Kuohunlähteillä sijainneen kylpylän majatalo, joka siirrettiin nykyiseen paikkaansa 1860-luvulla.

Osoite: Laiska-Jaakontie 15, 36270 Kangasala

Vehkajärven teatteri

Vehkajärven Teatteri on Vehkajärven Nuorisoseura ry:n alajaosto. Teatteri toimii harjoituskaudella Valkeakoski-opiston kurssina. Esityspaikkana on nuorisoseurantalo Touhula osoitteessa Mattilantie 150, Vehkajärvi.

Salaseuran teatteri

Salaseuran teatteri on Kangasalla vuonna 2015 perustettu teatteriryhmä, jonka kotinäyttämö on Kangasalan Lepokodin kesäteatterilla. Salaseuran teatterilla ei ole esitystoimintaa kesällä 2023.