Teemalliset kävelykierrokset Kangasalla kesällä 2022

Tampereen matkailuoppaat järjestävät kesällä 2022 mielenkiintoisia ja informatiivisia teemallisia kävelykierroksia Kangasalla.

Tampereen matkailuoppaat järjestävät kesällä 2022 mielenkiintoisia ja informatiivisia teemallisia kävelykierroksia Kangasalla.

Kurkkaa alta lisätietoja ja tule tutustumaan syvemmin Kangasalan kulttuurihistoriaan, lähiluontoon ja kulttuurikohteisiin.La 18.6.2022 klo 17–19

Kävelykierros: Kangasala, kulttuurin kehto


Kierroksella perehdytään Kangasalan vaikuttavaan kulttuurihistoriaan ja kiinnostavimpiin kulttuurikohteisiin, kuten moderniin ja monipuoliseen Kangasala-taloon sekä historiallisesti merkittävään Kangasalan Lepokotiin, joka tuli aikoinaan tunnetuksi kuuluisien taiteilijoiden, kirjailijoiden ja muiden merkkihenkilöiden lomailu- ja työskentelypaikkana.

Kierros alkaa Kangasala-talolta (Kuohunharjuntie 6) ja päättyy Kangasalan Lepokodille (Ruutanantie 26).La 9.7.2022 klo 17–18

Kävelykierros: Kurkistus Kangasalan lähiluontoon


Tutustumme Kangasalan keskusta-alueen monimuotoiseen lähiluontoon: matkalla keskustasta Kuohunlahden rantaan nähdään monenlaisia luontoelämyksiä vain muutaman askeleen päässä pikkukaupungin vilinästä.

Kierros alkaa Kangasala-talolta (Kuohunharjuntie 6), päätös samaan paikkaan.La 6.8.2022 klo 17–18.30

Hautausmaaopastus: Kangasalan vanha hautausmaa


Kierros Kangasalan vanhalla hautausmaalla tarjoilee mukaansatempaavia tarinoita vanhan kulttuuripitäjän asukkaista. Kiinnostavat muistomerkit kahden vuosisadan ajalta kertovat muun muassa kartanonherrojen, kirjailijoiden, tehtailijoiden ja pappien jännittävistä elämäntarinoista.

Kierros alkaa Kangasalan vanhan hautausmaan pääportilta (Ainontie 1).