Aseman monitoimitalo Asari

Aseman monitoimitalo sijaitsee Kangasalan Aseman alueella, noin kuuden kilometrin päässä Kangasalan keskustasta. Monitoimitalo soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten kokoontumisin, juhlien järjestämiseen sekä erilaisten sisäharrastusten harjoittamiseen.

Monitoimitalon tiloihin kuuluu aula, keittiö, ja kahviotila, juhlasali, näyttämö, WC-tilat sekä yläkerran peli- ja oleskelutila. Asemalla on uusittu valo- ja äänentoistojärjestelmä. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 270 m², ja se on rakennettu vuonna 1991. Tilat soveltuvat erinomaisesti 50-70 hengen tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Vieraile verkkosivuilla
Juhlatila Kokouspaikka Näe ja koe Näe ja koe

Osoite

Asemantie 470, 36100, Kangasala

Puhelin

+358 44 4860447

Sähköposti

vapaa-aikapalvelut@kangasala.fi
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna

Sijainti

Muita kohteita

Kangasalan kauniilla maaseudulla, 30 minuutin päässä Tampereesta, tien 58 varrella, sijaitsee lastenmaatila Pikkupiha Raudanmaan kylätalolla. Pikkupiha on hauska kohde maaseudun...
Vuokraaamme korkelaatuiset Adria-matkailuautot ja matkailuvaunut vuosikymmenten kokemuksella. Kalustomme koostuu Twin-sarjan retkeilyautoista, Matrix-sarjan matkailuautoista ja Aviva-sarjan matkailuvaunuista.
Tervetuloa viettämään ikimuistoinen loma korkeatasoisissa järven rannalla sijaitsevissa hirsihuviloissamme lähellä Tampereen kaupunkia. Kaikissa huviloissamme etäisyys rannasta on vain 20 metriä....