Eräopas Pekka Mikkonen

Eräpalvelut

Eräopas Pekka Mikkosen ohjaamat erätaitopäivät ja luontoretket esim. tyky-päiviin.

Retkeilytaito-, tulenteko- tai vaikka selviytymistaitoteemainen taitopäivä teidän porukallenne.

Retkeilytaito: Päivän aikana käydään läpi suunnistustaitoa, tulentekoa, jokaisenoikeuksia sekä varusteasiaa.

Tulenteko: Tulen tekemistä eri menetelmin, mm. kipinätikku, tulukset (karkku, piikivi, taula), erilaisia sytykkeitä sekä nuotion rakentamista.

Näiden lisäksi esimerkiksi teidän aikatauluunne sopiva retki, pilkkikilpailut ammattilaisen vinkein, lumikenkäilyä, avotulella ruokaa ym.

Pekka on harrastanut kalastusta pienestä pojasta lähtien, eikä innostus ole laantunut tähän päivään mennessä. Taustaltaan Pekka on eräopas (International Wilderness Guide), luonto- ohjaaja ja Survival Kiltan jäsen. Pekka on myös ollut kokki 15 vuoden ajan ennen yrittäjäksi ryhtymistä.

Vieraile verkkosivuilla
kävely ja vaeltaminen Luontoretki Metsät Näe ja koe Opastuspalvelut Patikointi Suunnistus

Osoite

Asemantie 434, 36100, Kangasala

Puhelin

+358 40 7537567

Sähköposti

skills.tmi@gmail.com

Sijainti

Muita kohteita

Kangasalla on vaikuttanut 3 vahvaa Kaarinaa. Raudanmaan naiset ovat tunnettuja aikaansaavuudestaan ja tekemisestään, joten Raudanmaalle päätettiin järjestää 3 Kaarinan festarit...
Trubaduuri Pekka Mikkonen Elävää musiikkia tapahtumaasi. Rock- ja pop-klassikot pitkän linjan muusikon esittämänä tuovat tunnelmaa tapahtumaasi.
Kansainvälinen ravintola afganistanilaisella twistillä. Valmistamme ruokaa rakkaudella tuoreista raaka-aineista alusta loppuun. Lounas arkipäivisin sisältää monipuolisen salaattibuffetin, ja à la carte...