Kangasalan Lepokoti, elävän kulttuurin talo

Kangasalan Lepokoti on arvostettu paikka järjestää erilaisia perhejuhlia syntymäpäivistä muistotilaisuuksiin. Lepokodin kulttuurihistoriallinen ympäristö korostaa juhlanne ainutlaatuisuutta, ja Lepokodin tarjoamat palvelut auttavat juhlanne onnistumisessa. Kangasalan Lepokodin tarinoiden tulkkina toimivat oppaat, jotka ovat sopimuksen mukaan käytettävissänne, samoin kuin keittiötilat ja sauna.

Lepokodin suurempien tilaisuuksien pitopaikka on sali, johon mahtuu noin 40 vierasta, mutta kesäaikana valoisan verannan käyttäminen lisätilana mahdollistaa jopa kaksinkertaisen vierasmäärän. Lepokodin sali muuntuu ja mukautuu helposti erilaisiin tarpeisiin. Lepokodin keittiö soveltuu hyvin pitopalveluiden tarpeisiin, käytettävissä on riittävät kylmätilat, astianpesukone ja sähkölieden lisäksi suurikokoinen puulämmitteinen hella. Pysäköintitilaa löytyy Lepokodin pihasta varsin suurenkin tilaisuuden tarpeisiin.

Lepokodin 2. kerroksessa sijaitseva Finnen huone on suosittu ja rauhallinen yhdistysten kokousten pitopaikka, tila soveltuu noin 10 henkilön tilaisuuksiin.
Toinen kokouskäyttöön soveltuva tila löytyy Lepokodin saunalta, jonne noin 10 henkilön joukko mahtuu saunan takkahuoneeseen pitämään palaveria. Samalla on luonnollisesti mahdollisuus saunoa Lepokodin ainutlaatuisessa ja maineikkaassa saunassa. Lauteille mahtuu kerralla noin 5 henkilöä, mutta suuri pukeutumistila mahdollistaa suuremmankin joukon yhdessäolon.

Lepokodilla on myös vuokrattavana mm. taiteilijoiden, kirjailijoiden ja käsityöläisten tarpeisiin soveltuvia työtiloja. Huoneet ovat noin 7 m2:n kokoisia ja perinteisin 40-50-lukujen kalustein sisustettuja. Huoneissa on myös uunilämmitysmahdollisuus.

Vieraile verkkosivuilla
Historiallinen nähtävyys Juhlatila Kokouspaikka Näe ja koe Näe ja koe Saunaelämys

Osoite

Ruutanantie 26, 36200, Kangasala

Puhelin

+358 3 3771051

Sähköposti

lepokoti.kangasala@gmail.com
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna

Sijainti

Muita kohteita

Vallitun leirikeskus on vuokrattava vapaa-ajan viettopaikka Vesijärven rannalla. Leirikeskus on luonnon keskellä, noin kuuden kilometrin päässä Kangasalan keskustasta. Kohde tarjoaa...
Iltaretkellä nautitaan vesiluonnon lumosta sekä huolletaan kehoa ja mieltä. Aloitetaan ilta pilatesharjoituksilla sisällä salissa, jossa avataan kehoa ja aktivoidaan melonnassa...
Yksi Kangasalan tunnetuista nähtävyyksistä on funkkistyylinen 1930-luvulla rakennettu Kirkkoharjun näkötorni. Se sijaitsee Kirkkoharjun retkeily- ja ulkoilualueella kaupungin keskustan läheisyydessä, ja...