Kirkkoharjun näkötorni

Yksi Kangasalan tunnetuista nähtävyyksistä on funkkistyylinen 1930-luvulla rakennettu Kirkkoharjun näkötorni. Se sijaitsee Kirkkoharjun retkeily- ja ulkoilualueella kaupungin keskustan läheisyydessä, ja korkealta näköalapaikalta avautuvat kauniit järvimaisemat kolmeen ilmansuuntaan.

Kirkkoharjun kahvila palvelee näkötornilla ja sen viereisessä kahvilarakennuksessa. Valikoimaan kuuluu ympäri vuoden mm. tuoreita leivonnaisia, munkkeja, erikoiskahveja, jäätelöitä ja keittolounasta.

Kirkkoharjulla järjestetään monenlaisia tapahtumia, kuten konsertteja ympäri vuoden. Talvisin näkötornilta lähtevät hyvinhoidetut ladut ja kesäisin kattavat retkeily- ja pyöräilyreitit Sorolaan, Kyötikkälään sekä Tampereen Niihamaan ja Kauppiin saakka.

Lisätietoja Kirkkoharjun alueen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista löydät Visit Kangasala retkeilysivulta: visitkangasala.fi/retkella.

Kirkkoharjun näkötorni on auki Kirkkoharjun kahvilan aukioloaikojen mukaisesti.

Vieraile verkkosivuilla
Juoksu ja polkujuoksu kävely ja vaeltaminen Luonnonpuisto Luontoretki Näe ja koe Näköalapaikka Patikointi

Osoite

Kirkkoharjuntie 3, 36200, Kangasala

Puhelin

+358 50 3152854

Sähköposti

info@visitkangasala.fi
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna

Sijainti

Muita kohteita

Leilan lelukaupasta Vehoniemen Automuseolta voit löytää aarteita, joita ei ole missään muualla Suomessa. Miniatyyriautoja, leluautoja, autokirjoja ja tieliikennealan julkaisuja, posliinimukeja...
Vuokraaamme korkelaatuiset Adria-matkailuautot ja matkailuvaunut vuosikymmenten kokemuksella. Kalustomme koostuu Twin-sarjan retkeilyautoista, Matrix-sarjan matkailuautoista ja Aviva-sarjan matkailuvaunuista.
Arboretum Frick on 3,2 hehtaarin metsä- ja maisemapuutarha, jonka erikoisuutena ovat kesäkuussa upeasti kukkivat lähes 900 alppiruusu- ja atsaleapensasta. Harrastajapuutarhuri...