Studio Piagrina whip cracking western art

Elokuvista ja karjanpaimennuksesta sirkukseen rantautunut whip cracking sisältää monipuolista ja vastuullista ruoskan käsittelytaitoa sekä tietoa. Sukella lajin historiaan ja kokeile saatko itse synnytettyä äänennopeuden rikkovan iskuäänen eli sonic boomin ruoskalla. Matkaamme historiasta tähän päivään, jossa pääset testaamaan erilaisia sirkuksen lavalta tuttuja show-temppuja. Katkeaako ruusu ja halkeaako sanomalehti ruoskan avulla? Koe tähtihetkesi Indiana Jonesin tai Cat Womanin saappaissa.

Ruoskalla on monta historiahaaraa ja käyttötarkoitusta. Ruoskia on useita erilaisia, ja ne kaikki punotaan käsityönä ympäri maailmaa. Tuotteesta on soveltavan liikunnan versiot liikuntarajoitteisille. Lajia voi tehdä myös pyörätuolissa tai istualtaan. Olemme avoinna tilauksesta, eli palvelut tulee varata etukäteen osoitteesta piagrina@gmail.com.

Vieraile verkkosivuilla
Muu esittävä taide Muu sisäaktiviteetti Näe ja koe Urheilu

Osoite

Aakkulantie 42, 36220, Kangasala

Puhelin

+358 40 7577307

Sähköposti

studio@piagrina.fi
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna

Sijainti

Muita kohteita

Kahvila Ruusupuu sijaitsee keskeisellä paikalla arboretumissa. Kahvila on avoinna aina arboretumin aukioloaikoina. Muina aikoina vain sopimuksesta.
Pilatesta ja patikointia -retki vie Pirkanmaan kauneimpiin luotokohteisiin järven rannalle. Retkellä yhdistyvät luonnon ja pilateksen hyvinvointivaikutukset, pilateksella keho vahvistuu ja...
Kangasalan Lepokoti on arvostettu paikka järjestää erilaisia perhejuhlia syntymäpäivistä muistotilaisuuksiin. Lepokodin kulttuurihistoriallinen ympäristö korostaa juhlanne ainutlaatuisuutta, ja Lepokodin tarjoamat palvelut...