Uusi matkailuesite on ilmestynyt

Visit Kangasalan tuore matkailuesite on saapunut painosta. Esite on jaossa Visit Kangasalan infopisteessä Kangasala-talossa sekä muissa matkailukohteissa. – Matkailuesitteessä esittäytyy…

Visit Kangasalan tuore matkailuesite on saapunut painosta. Esite on jaossa Visit Kangasalan infopisteessä Kangasala-talossa sekä muissa matkailukohteissa.


– Matkailuesitteessä esittäytyy uusi ja moderni kaupunki, joka kunnioittaa juuriaan ja historiaansa. Halusimme tehdä innostavan ja visuaalisesti raikkaan esitteen, joka huomioi Kangasalan matkailulliset vahvuudet monipuolisesti, kertoo matkailukoordinaattori Laura Pekkala.

Uusitun esitteen tavoitteena on houkutella sekä matkailijat että paikalliset löytöretkelle Kangasalle. Tarjolla on laaja kattaus hyvin erilaisia kohteita: muun muassa luontoa, museoita, arkkitehtuuria, upeita näyttelyitä, kahviloita, tekemistä lapsiperheille ja hevosten ystäville. 

Myös Visit Kangasala -sivustoa on uudistettu. Vinkkejä ja tietoa sekä vinkkejä tapahtumista ja vierailukohteista lisätään sivustolle jatkossa säännöllisesti.

– Minusta esite ja Visit Kangasala -sivusto ovat uudistuneet oikein mielekkäällä tavalla, toteaa Business Kangasala Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.
– Molemmista välittyy se tapahtumarikas ja elävä Kangasala, jossa historia muistetaan, mutta nykyaikaiset harrastukset osataan tuoda hyvin esiin ja innostetaan ihmiset liikkeelle ja tutustumaan upeaan kaupunkiin.

Visit Kangasala on laatinut matkailun edistämissuunnitelman tuleviksi vuosiksi. Sen avulla valtavasta tarjonnasta saadaan nostettua esiin vuosittaiset kärkihankkeet. 

– Vuonna 2020 keskitymme siihen, että saamme matkailuverkostomme hyvään yhteistyöhön ja kohteet digitaalisen maailman edellyttämään kuntoon. Uusi asiantuntijamme Outi Pettersson järjestää matkailuyrittäjille klinikoita, joissa jokainen saa henkilökohtaista apua oman palvelunsa esiintuomiseen, Päivi Kuusivaara kertoo. 

Vuoden 2021 teemaksi valikoitu musiikki. Silloin Kangasalan taiturimaiset soittajat ja laulajat nousevat päärooliin ja toinen toistaan upeammat musiikkitapahtumat ovat tervetulleita kaupunkiin.  Vuosi 2022 on hevosvoimien vuosi. Upeat hevoset ja värikkäät autotapahtumat siivittävät kaupungin menoa. Vuonna 2023 historia havisee ja harjujonon ympärille rakentuu tapahtumien taajama. Vuonna 2024 matkailussa korostetaan puhdasta ruokaa ja luontoa, järvien ympärille kaivataan tekemistä ja tapahtumia. Vuonna 2025 on kansainvälisen Kangasalan vuosi ja suunnitelmat huipentuvat vuoteen 2026, jolloin toivottavasti vietämme yhdessä Tampereen ja koko Pirkanmaan kanssa Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotta.

linkki esitteen sähköiseen versioon:  

http://www.e-julkaisu.fi/visit_kangasala/matkailuesite-2020