Luonnon helmassa sijaitseva ainutlaatuinen matkakohde

Oletko koskaan miettinyt, missä onni piilottelee?

Kangasala on viehättävä kaupunki Tampereen kupeessa. Koe ainutlaatuisia elämyksiä monipuolisissa luontokohteissa, nauti lähiruuasta sekä vietä unohtumattomia hetkiä perinteisissa saunoissa.

Onnellisuuden polku johtaa Kangasalle

Kangasala sijaitsee lähellä Tamperetta, vain noin 15-20 minuutin matkan päässä. Monet Kangasalan kohteista ovat myös helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä, joten se on loistava vaihtoehto vaikka päiväretkelle tai pidemmälle seikkailulle.

Kangasalan lumoava järvimaisema ja kauniit metsät tarjoavat täydelliset puitteet patikointiin, pyöräilyyn ja melontaan. Sauno perinteisissä suomalaisissa saunoissa tai rentoudu kylpylämäisessä uimahallissa. Nauti paikallisesta ruoasta sekä rikkaista kulttuuritapahtumista tai rentoudu Kangasalan upeassa luonnossa.

Lumoavat saunat

Sauna on suomalaisille paljon muutakin kuin pelkkä peseytymispaikka. Sauna on olennainen osa suomalaista kulttuuria ja elämäntapaa. Saunassa rentoudutaan, rauhoitutaan ja nautitaan läheisten seurasta.

Kangasalla pääset kokemaan aidon saunatunnelman useissa perinteisissä saunoissa.

Luonnon rauhoittava vaikutus

Kangasalaa ympäröi kaunis luonto, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia rentoutumiseen ja virkistymiseen. Suomen puhdas ja monimuotoinen luonto luo ainutlaatuisen ympäristön rauhoittumiseen.

Hiljaisuus, raikas ilma ja vehreys rentouttavat mieltä ja kehoa. Idyliset järvimaisemat, vehreät metsät ja harjanteet kutsuvat nauttimaan maisemista.

Patikointiretkellä voit tuntea luonnon rauhan ja hengittää raitista ilmaa. Pyöräilyretki järvimaisemassa tarjoaa upeita näkymiä, ja melontaretki puhtailla vesillä on virkistävä tapa viettää kesäpäivää.

Uniikkeja kohteita luonnon helmassa

Koe henkeäsalpaavat näkymät näkötorneista, lumoavat puutarhat ja lastenmaatilan suloiset asukit. Kangasalan lukuisat taidekeskukset rentouttavat mieltä ja kehoa.

Kiertele upeissa kohteissa ja nauti samalla Kangasalan kauniista maaseudusta sekä matkan varrella sijaitsevien ravintoloiden ja kahviloiden herkuista.

Paikallinen lähiruoka – herkullisia elämyksiä

Kangasala tarjoaa rauhoittavan luonnon ja maisemien lisäksi myös herkullisia ja tuoreita paikallisia ruokia. Lähiruokatuottajat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita ja laadukkaita elintarvikkeita, jotka ovat paitsi herkullisia myös ympäristöystävällisiä.

Paikallisesti tuotetun ruoan ainutlaatuisuus piilee sen tuoreudessa. Lyhyet kuljetusmatkat varmistavat, että raaka-aineet säilyttävät parhaan makunsa ja ravintoarvonsa.

Näitä tuotteita löydät suoraan paikallisilta tuottajilta ja voit nauttia niitä Kangasalan alueen kahviloissa ja ravintoloissa.