Hyvän mielen joulumenoja

Tältä sivulta löydät Kangasalan lumoavan joulun vinkkejä, joilla pääset virittäytymään joulun tunnelmaan. Tämä tapahtumakooste on päivittyvä.

Virittäydy joulun tunnelmaan Kangasalan joulun monissa tapahtumissa ja hyvän mielen tempauksissa.

Kynttiläuintia ja musiikkia Kuohussa

Kangasalan uimahalli Kuohussa uidaan tunnelmallisesti. 1.-3.12. on Tunnelmointiviikonloppu, allastilassa tunnelmavalaistus (toteutus: Stereo:ID) ja rentouttavaa musiikkia. Kynttilöiden valossa ja joulumusiikin soidessa uidaan pimeään aikaan pe-la 15.-23.12..

Joulun hehkua kasvoille, 4.12. klo 19

Tule nauttimaan glögiä ja kokemaan kasvopilateksen rentouttava ja kasvoille hehkua tuova vaikutus. Kasvopilates pehmentää purentalihaksia, hartioita ja otsaa sekä nostaa ilmelihaksia saaden silmäsi ja poskesi hehkumaan. Illan aikana jutellaan myös hyvinvoinnista ja rentoudutaan.

Hehkuva ilta Pilates-navetalla Kuhmalahdella ma 4.12. klo 19 sekä tilauksesta Kirkkoharjun näkötornin Glögituvassa. Ilmoittaudu 050 3483 648 / ohjaaja fysioterapeutti Pia Rauhalahti.

Joulukalentereita somessa

Joulukalenteri kuljettaa ajatukset jouluun.
Tähän päivitämme Kangasalalaisia joulukalentereita somessa. Vinkkaa omasi osoitteeseen toimisto@visitkangasala.fi!

Kangasala-talo taustalla, edessä kuusimetsä ja tonttutyttö

Kangasala-talon valometsä

25.11.2023–7.1.2024
Kangasala-talon aukio, Kuohunharjuntie 6

50 joulukuusta ja tuhannet valot toivottavat tervetulleeksi tapahtumiin Kangasala-talon edustalla. Aukiolla sijaitsee myös Kangasalan maisemakehys, jossa voit napata kuvat vaikka joulutervehdykseen.

Kangasalan joululahjakeräys

14.11.–12.12.2023
Kangasalan kaupunki-info (Prisma-keskus), Mäkirinteentie 10

1. Poimi Kaupunki-infon joulupuusta kortti, josta löydät tiedot lahjan saajasta 2. Osta lahja, paketoi ja liitä noutamasi kortti lahjaan, että se löytää oikean vastaanottajan. 3. Vie valmiiksi paketoitu lahja Kaupunki-infoon. 4. Pirhan eteläisen alueen sosiaalityö huolehtii lahjat saajille. 

Joulupostia Ikäihmisille -kampanja

13.11.–4.12.2023
Kangasalan kaupunki-info (Prisma-keskus), Mäkirinteentie 10

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kampanjan, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kangasalan keräyspiste sijaitsee Kangasalan Prismalla kaupunki-infossa.


Voit vinkata meille listalta puuttuvan asian: toimisto@visitkangasala.fi