Mökkimajoitusta Kangasalla

Vuokraa mökki ja lähde rentoutumaan Kangasalle!

Kuohenmaan lomamökit

Kuohenmaan Lomamökit on viidestä mökistä sekä mahtavista aktiviteeteista koostuva vapaa-ajan keidas Kangasalla. Kokonkallio on 2 makuuhuoneen mökki 2+2+4 vuodepaikoilla, Emerin tuvassa on makuusoppi ja parvi 4+2 vuodepaikoilla, Kelotikassa tupa, makuuhuone, parvi ja saunamökki tarjoavat vuodepaikat 8+2 hengelle. Perkiön perinteikäs mummonmökki ja Kanervasaaren mökki ovat vuosivuokrauksessa.   

Lomaroine  

Lomaroine tarjoaa majoitusta Roineen rannalla ympäri vuoden. Vuokrattavissa on viisi lomamökkiä, 3 kpl kuuden hengen mökkiä ja 2 kpl kahdeksan hengen mökkiä. Lisäksi vuokrataan valmiiksi lämmitettynä lähes 100-vuotta vanhaa savusaunaa sekä kesäaikaan erillistä rantasaunaa, jonka takkatuvassa majoitusmahdollisuus kolmelle hengelle. Mökeille on mahdollista vuokrata käyttöön kylpytynnyri. 

Villa Valpuri, Peltolan Tila

Villa Valpuri on viehättävä mökki Peltolan tilan pihapiirissä Raikun kylässä. Mökissä majoittuu mukavasti kaksi henkilöä omassa makuuhuoneessaan, kolme henkilöä yläkerran parvella sekä tarvittaessa kaksi henkilöä tupakeittiön vuodesohvalla. Mökki sopii mainiosti esimerkiksi saunailtoihin, kokouksiin, illanistujaisiin ja pitempiaikaiseenkin majoitukseen. Raikun kylällä sijaitseva tila tunnetaan myös omaleimaisesta Raikku Rokkaa ja Rakastaa -countryrockfestivaalista, joka järjestetään aina elokuussa auringonkukkien aikaan. 

Uotilan edustushuvilat ja lomamökit 

Jykevät hirsiset viiden tähden edustushuvilat tarjoavat upeat puitteet lomailuun, yöpymisiin ja saunailtoihin. Myös viihtyisät pienemmät perhemökit. Huviloiden majoituskapasiteetit ovat 4 makuuhuonetta ja 9+1 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta ja 6 vuodepaikkaa sekä 2 makuuhuonetta + parvi, kymmenen hengen vuodepaikoilla. Lomamökeissä vuodepaikkoja kuudelle hengelle. 

Villa Pinea  

Villa Pinea on ylellinen passiivihuvila Vehkajärven rannalla. Villa Pinea tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen ja erilaisiin luontoaktiviteetteihin majoituksella. Huvilan kahdessa kerroksessa on yhteensä kolme makuuhuonetta sekä tilava kahteen osaan jakautuva parvi, vuodepaikkoja on 8+4. Lisäksi huvilassa on saunaosasto sekä kodinhoito- ja harrastetilat. WC-tilat löytyvät kummastakin kerroksesta. Terassilla on myös kesäkeittiö grillauspisteineen.  

Villa Vuorikotka  

Mökki sijaitsee maalaiskylässä Roinejärven rannassa. Mökissä kolme makuuhuonetta ja 6+2 vuodepaikkaa.  

Villa Elamo  

Villa Elamo on ekologisesti pelkällä aurinkoenergialla toimiva, vuonna 2020 valmistunut 140 m² hirsihuvila Laipan erämaan keskellä, Elamonjärven rannalla. Huvilassa on kolme makuuhuonetta ja 6+2 vuodepaikkaa. Rannasta löytyy tynnyrisauna sekä pihapiiristä erillinen makuuaitta, missä kesäaikaan 4 vuodepaikkaa lisää. Pihapiirissä myös 2 erikokoista laavua, joista toisessa iso grilli ja toisessa tulisija keskellä.  

Majaalahden mummonmökki  

Mummonmökki suomalais-skotlantilaisen omistajaperheen talon pihapiirissä, tilaa 46.0 m². Venevalkama sijaitsee mökistä 300 m etäisyydellä. Oma grillipaikka terassikalusteineen mäellä. Vuodepaikat 2+1 hengelle. 

Heinäkallion leirikoti  

Leirikotimme sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä peltojen ja järvien ympäröimänä. Meille on helppo saapua eri suunnista – etäisyys Tampere–Lahti-valtatiestä on vain muutama kilometri. Heinäkallion kristillisessä leirikodissa järjestetään monenlaista leiri- ja kurssitoimintaa. Eri kokoisia ja tasoisia majoitushuoneita on vieraiden käytössä 21 ja niissä yhteensä noin 65 vuodepaikkaa. Asuntovaunuille ja -autoille löytyy pysäköintipaikkoja. Myös yksittäiset henkilöt ja ryhmät voivat kysyä majoitusta. 

Kangasalan kaupungin vapaa-aika- ja leirikeskukset

Kangasalan kaupungin leirikeskuksia voi vuokrata majoituskäyttöön isollekin porukalle. Längelmäveden rannalla sijaitsevassa Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa on majoitustilaa n. 24 hengelle. Vesijärven rannalla Vallitun leririkeskuksen alueelta löytyy 6 mökkiä, joissa majoitustilaa n. 38 hengelle, lisäksi alueella on mahdollisuus telttailuun.

Kuhmalahden rantasauna ja aittamajoitus  

Kuhmalahden rantasauna ja aittamajoitus sijaitsee Kuhmalahdella noin 30 km Kangasalan keskustasta ja noin 50 km Tampereen keskustasta. Saunan yhteydessä on grillikatos sekä aittoja majoittumista varten. Majoitustilat 12 hlö:lle. Aitat poissa käytöstä 1.12.–31.3.  

Lisää vaihtoehtoja Airbnb:n kautta

Kangasalan alueella toimii myös useita Airbnb-majoittajia, joiden valikoimissa on niin mökkejä kuin muitakin majoitusvaihtoehtoja.

Lisää majoituspaikkoja lähialueella

Sappeen matkailukeskus  

Sappeella ja aivan lähiympäristössä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Voit valita majapaikan ”kaiken keskeltä” tai sopivan syrjästä, vuoren laelta tai sen juurelta. Tarjolla on sekä luksusmökkejä, että vähän vaatimattomampia majapaikkoja. Sappee Chaletsin huoneistoissa yksiöitä 2+1 vuodepaikoilla ja kaksioita 3+2 vuodepaikoilla. Vuokramökkejä löytyy neljän hengen makuupaikoista alkaen aina 16 hengen majoitustarpeisiin. 
Laskettelusta tunnettu matkailukeskus tarjoaa laajalla skaalalla erilaisia aktiviteetteja myös kesäaikaan.  

Kuhmalahden rantasauna

Kuhmalahden rantasauna

Kuhmalahden rantasauna on viihtyisä, Längelmäveden rannalla sijaitseva mökkimäinen vuokrattava vapaa-ajan saunapaikka. Rantasaunalle on matkaa noin 30 kilometriä Kangasalan keskustasta ja…

Uotilan Edustushuvilat ja Lomamökit

Uotilan Edustushuvilat ja Lomamökit

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen loma korkeatasoisissa järven rannalla sijaitsevissa hirsihuviloissamme lähellä Tampereen kaupunkia. Kaikissa huviloissamme etäisyys rannasta on vain 20 metriä….

Vahderpään vapaa-aikakeskus

Vahderpään vapaa-aikakeskus

Vahderpään vapaa-aikakeskus sijaitsee Längelmäveden rannalla ja toimii pääasiassa erilaisten ryhmien leiri-, koulutus-, kurssi-, ja juhlapaikkana. Vapaa-aikakeskuksella on runsaat nurmialueet ja…

Vallitun leirikeskus

Vallitun leirikeskus

Vallitun leirikeskus on vuokrattava vapaa-ajan viettopaikka Vesijärven rannalla. Leirikeskus on luonnon keskellä, noin kuuden kilometrin päässä Kangasalan keskustasta. Kohde tarjoaa…