Vehoniemen Alamaja Café

Vehoniemen Alamajan Kartanokahvilassa nautitaan makeista ja suolaisista herkuista 1800-luvun hirsihuvilan idyllissä, Kaivannon kanavan ihanissa järvimaisemissa.

Kahvila sijaitsee vain reilun 20 min ajomatkan päässä Tampereelta. Valikoimassa on aina jotain gluteenitonta sekä maidotonta, ja lisäksi kaikki tarjottavat ovat laktoosittomia.

Vehoniemen Alamajalla vietät juhlia ympäri vuoden. Tilausravintolan tarjoilut valmistuvat aina asiakkaan toiveet huomioiden omassa keittiössä. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Vieraile verkkosivuilla
Juhlatila Kahvilat Kokouspaikka Näe ja koe Paikalliset herkut Yksityinen ravintola

Osoite

Alamajantie 90, 36570, Kaivanto

Puhelin

+358 40 5263878

Sähköposti

vehoniemenalamaja@gmail.com
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna

Sijainti

Muita kohteita

Trubaduuri Pekka Mikkonen Elävää musiikkia tapahtumaasi. Rock- ja pop-klassikot pitkän linjan muusikon esittämänä tuovat tunnelmaa tapahtumaasi.
Auton ja tien museo Mobiliassa sijaitsevan Rahtarit-liikennepuiston erilaisilla polkuautoilla lapset pääsevät harjoittelemaan liikennesääntöjä ja oikeaoppista liikennekäyttäytymistä hauskalla tavalla liikennepuisto-ohjaajien opastuksella....
Pohtiolammen sääksi- ja luontokeskus on lintuharrastajan suosikkikohde. Sääksien ja muiden lintujen katselua ja valokuvausta varten on varattavissa viisi tornia, joista...