Kangasalan Joulukylä

Uutta Kangasalla! Ensimmäistä kertaa avattava, Kangasala-talon aukiolle sijoittuva Joulukylä tuo tuulahduksen eurooppalaista joulutoritunnelmaa keskustaan. Mökeissä voi tehdä ihania jouluostoksia käsitöistä herkkuihin ja joulukaloihin, ja Jalmarin Joulukievarissa voi nauttia kuumaa glögiä Joulukylän keskellä viltin alla. Tarjolla on myös paikallista Vehoniemen joulusimaa suosittujen lusikkamunkkien kanssa.

Joulukylän ympärille rakentuu lisäksi tunnelmallinen Valometsä. Joulukylä on avoinna 20.12. saakka lauantaisin sekä itsenäisyyspäivänä klo 11–15, ja keskiviikkoisin klo 16–20.

Mukana Kangasalan Joulukylässä:

Ilone
losen disaineri-käsityöläinen-korumuia Mari Nuutajärven lasikylästä
saapuu myymään näyttäviä korviksia, hiusasusteita, joulukortteja ja muutakin ihanaa!

Old Elk
Käsin valmistetut puukot, veitset, kirveet, nahkatuotteets sekä käsin taotut rautaesineet myynnissä!

Vehoniemen joulupuoti
Vehoniemen Automuseon Herkkupuoti tuo Joulukylään myyntiin perinteiset joulun laatikot (imelletty perunalaatikko, lanttu-, porkkana-, maksa-, bataattilaatikkoa sekä punajuuri-aurapaistosta) raakapakasteina paisto-ohjeineen, sen seitsemän sortin pikkuleivät, piparkakut ja joulukakut valkosuklaakakkua unohtamatta.

Automuseon piparivalikoimaan kuuluu talojen lisäksi mm piparkakkuautot ja traktorit. Suloinen sinapinkeittäjäkin on keitellyt sinapit. Vehoniemen lusikkamunkitkin tuodaan torille oman Vehoniemen joulusiman kanssa. Joulua varten Vehoniemen Jäätelötehdas on valmistanut omat joulujäätelönsä: valkosuklaapuolukan ja piparkakkusuklaabrownien, joita myydään 2,5 litran vähittäispakkausina kotiin.

Panco
Joulukylästä saat ostettua mm. Pancon maistuvat graavi- ja lämminsavulohet joulupöytään sekä monenlaista syötävää myös paikan päällä aina makkaraperunoista muikkuihin!

Jalmarin Joulukievari
Istahda hetkeksi nauttimaan kuumaajuomaa tähtitaivaan alla! Jalmarin Joulukylässä sijaitsevassa Joulukievarissa kattilat lämpenevät artesaaniglögeistä. Anniskeluoikeudet myös ulkona!

Taikahile
Taikahile tuo Kangasalan joulutorille kimallusta ja Taikamaan Joulunami-kaupan! Myynnissä mm. bio-glittertatuointeja, joulutikkareita, tontun hattaraa, joulusuklaita, nekkuja ja paljon muuta! Voit myös pyöräyttää suosittua Lelu-onnenpyörää tai hankkia meiltä lahjoja pukinkonttiin!

Kangasalan Yrittäjät
Kangasalan yrittäjät kokoavat myyntiin laajan valikoiman kädentaitajien ihania käsitöitä! Tule tutustumaan!

Kangasalan Sanomat
Tapaa Kangasalan Sanomat 25.11. joulun avauksessa Joulukylässä!

Joulukylän aukioloaikoina nautitaan joulukylään saapuvasta lumoavasta ohjelmasta sekä yllätysvieraista! Keskiviikkoisin paikalla keskiviikkovieras ja lauantaisin klo 12 joulupukki! Ohjelmassa myös yhteislauluvartteja ja juonnettua ohjelmaa. Ohjelman tiedot päivittyvät tänne sivulle.

Tapahtuman ajankohta:

2023-12-16 11:00:00 – 2023-12-16 15:00:00

Lisätietoja:

Joulukylä

Verkkosivut

Päivämäärä

16.12.2023

Kellonaika

11:00

Tapahtumapaikka

Kangasala-talo

Osoite

Kuohunharjuntie 6,