Joulunavauksen ohjelma Kangasala-talossa

Valometsä ja ihastuttava Joulukylä myyjineen tuovat tunnelmaa Kangasalan keskustaan

Upea jouluinen Valometsä koostuu yli 50 joulukuusesta tuhansine valoineen! Aiempina vuosina suuren suosion kerännyt ja toivottu Valometsä rakentuu jälleen Kangasala-talon aukiolle. Valometsä on ilahduttamassa ohikulkijoita ja tapahtumakävijöitä 25.11.2023–7.1.2024 välisen ajan.

Ensimmäistä kertaa Kangasala-talon aukiolle kohoava Joulukylä tuo tuulahduksen Eurooppalaista joulutoritunnelmaa keskustaan. Mökeissä voi tehdä ihania jouluostoksia käsitöistä herkkuihin, ja Kulttuuriravintola Jalmarin Joulukievarissa voi nauttia kuumaa glögiä Joulukylän keskellä viltin alla.

Kädentaitajien Joulupuoti tulee taas taloon

Joulushoppailijoita aiempina vuosina ihastuttanut Kangasalan Kädentaitajien Joulupuoti tulee taas taloon – suurempana kuin koskaan! Ihania käsitöitä paikallisilta kädentaitajilta myynnissä la-su 25.–26.11. Kangasala-talon toisessa kerroksessa. Mukana on 20 myyjää!

Paikalliset käsityönä valmistetut joululahjat tuovat hyvän mielen niin lahjan saajalle, antajalle kuin myös tekijällekin. Kädentaitajien Joulupuoti on avoinna lauantaina klo 11–16 ja sunnuntaina klo 11–15.

Elli Kaaja – Sukat ja tumput
Maheka – Kangasalan kädentaitajien tuotteita
Raimon puulelut – Puulelut, kauhat ym.
Panther Kids Wear – Lasten vaatteet
Saksanen – Korut
Annen Kaunis Lahja – Helmi löytöjä kotimaisten design-tuotteiden mallikappaleista
Kangasalan suutari – Nahkatuotteita
Roosa Ruusu – Suklaata ja tryffeleitä
Auli Aaltonen – Villapuserot
Leipomo Järvenrannalla – Piparkakkutalot ja leivonnaisia
Annelin Savipaja – Keramiikkaa
Pirkko Lehtonen – Nukenvaatteet, kortteja, pitsiliinat ym.
Leevi Teinilä – Korvakoru, tonttulakkit
Helena Rosenberg – Kortit, ym.
Satu Suomi – Nukenvatteet, lahjarasiat
Helena Johansson – Makrame käsitöitä ja jouluisia pikkuleipiä
Terttu Suovalkama – Paperinaru kranssit, naisten pitkiä kuviosukkia, tossuja
Nina Karjalainen – Villasukat, huovutettuja lapasia, pikku askarteluja
Mari ja Iida Laine – Korvakorut
Greta Repo – Kuviosukkia

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Joulunavauksessa vapaa pääsy museoon

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Joulunavauksessa klo 11–15 vapaa pääsy taidemuseoon!

Pukille kirjeitä Korvatunturille ja Tonttusuunnistusta lapsille museon 3. kerroksessa. Museokaupassa kaikki -50% alennuksessa klo 11–15!

Voi, miten paljon väkeä onkaan liikkeellä! Tontut ujostelevat Joulunavauksen väenpaljoutta ja ovat piiloutuneet taidemuseon kolmanteen kerrokseen. Auta joulupukkia löytämään kaikki piiloutuneet tontut ja ratkaise jouluiset tonttutehtävät. Tonttusuunnistuksessa täytyy käyttää salapoliisin nokkeluutta, jouluista mieltä, sekä tarkkoja silmiä. Kuka on teidän perheen nokkelin tonttuetsivä? Kaikki ahkerat tonttuetsivät saavat palkaksi tonttumerkin! Tonttusuunnistus on maksuton omatoiminen taidesuunnistus lauantaina 26.11. klo 11–15 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

Onko joulupukin kirje vielä lähettämättä? Tuo kirjeesi tai kirjoita paikan päällä kirje pukille ja tiputa se postilaatikkoon Joulunavauksessa la 25.11. klo 11–15, me lähetämme kirjeet Korvatunturille puolestasi maksutta! Taidemuseolla ja talolla voi myös tavata päivän aikana Joulupukin ja muorin.

Shoppaile museokaupassa taiteenystäville mieleisiä joululahjoja puoleen hintaan klo 11–15. Koko museokaupan valikoima -50% alennuksessa!

Kangasala-talon non-stop Tonttupaja ja kuusenkoristelutalkoot la 25.11. klo 11–15 ja Joulukylän aikana joka keskiviikko klo 15–17 aattoon asti

Nyt on aika tonttuilla! Non-stop Tonttupaja koko perheelle Kangasala-talossa klo 11–15 Joulunavauksessa ja joka keskiviikko klo 15–17 aattoon asti osana Joulukylän ohjelmaa.

Askartele aikuisen kanssa kuusenkoriste ja ripusta se Kangasala-talon joulukuuseen tuomaan kaikille joulumieltä, tai vie koriste omaan kotiisi. Askartelupisteellä on ohjeita kuusenkoristeiden ja viirien omatoimiseen askarteluun sekä valmiita malleja tuomaan inspiraatiota. Voit myös askarrella ihan omanlaisen koristeen. Tonttupaja on omatoiminen työpaja, paikalla ei ole ohjaajaa.

Kangasala-talo räväyttää huimia lipputarjouksia, jotka ovat ostettavissa vain lauantaina 25.11.2023 klo 11–15 Kangasala-talossa: valikoituihin tapahtumiin liput -50% alennuksella!

Osta aineettomia elämyslahjoja pukinkonttiin. Valikoidut tapahtumat myynnissä puoleen hintaan! Ostorajoitus 4 lippua/konsertti. Lippuja myynnissä niin kauan kuin riittää (50 lippua/konsertti).

Lauantaina 25.11.2023 klo 11-15 Liput -50 % näihin konsertteihin:

Suomalainen barokkiorkesteri: Joulun lapsi Pe 8.12.
Emma Salokoski & Jarmo Saari Pe 26.1.
Anneli Saaristo – La Dolce Diva Pe 2.2.

50 alelippua / esitys, 4 alelippua / asiakas

Jalmarin Joulukievari

Istahda hetkeksi nauttimaan kuumaa juomaa tähtitaivaan alla – Kulttuuriravintola Jalmarin Joulukylässä sijaitsevassa ihastuttavassa Joulukievarissa kattilat lämpenevät artesaaniglögeistä.

Viralliset jatkot Jalmarissa ja Jukka Puotila -show

Osallistu Kangasala-talolla arvontaan lauantaina 25.11. klo 11–15 välillä liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi, ja voit voittaa palkintoja!

Viralliset Joulunavausjatkot Kangasala-talossa:
Jukka Puotila -show klo 16 alkaen ja afterpartyt Kulttuuriravintola Jalmarissa jatkuvat illan tunneille asti!

Katso myös koko keskustan alueen Joulunavauksen ohjelma Visit Kangasalan joulusivuilta!

Tapahtuman ajankohta:

2023-11-25 11:00:00 – 2023-11-25 16:00:00

Lisätietoja:

Joulunavauksen ohjelma Kangasala-talossa