K-Kino: Muuttomatka

Tänä jouluna hittianimaatioistaan tuttu Illumination (Kätyrit, Itse ilkimys, Sing, Lemmikkien salainen elämä) kutsuu sinut hullunkuriselle perhelennolle kohti tuntematonta elokuvassa Muuttomatka.

Sinisorsaperheellä on pieni pulma. Isä Mack tyytyisi turvalliseen polskutteluun uusi-englantilaisessa lammessa, sen sijaan äiti Pam tahtoisi ravistella perustuksia ja näyttää lapsilleen – Daxille ja pikku Gwenille – koko maailman. Kun toinen muuttomatkalta palaava sorsaperhe laskeutuu samalle lammelle tuoden tuliaisina kutkuttavia tarinoita kaukaisista paikoista, saa Pam suostuteltua Mackin lähtemään matkalle – New Yorkin kautta trooppiselle Jamaikalle.

Sorsat suuntaavat nokkansa kohti etelää talveksi, mutta heidän hyvin haudottu suunnitelmansa menee kuitenkin nopeasti pieleen. Kokemus inspiroi heitä laajentamaan horisonttiaan, antamaan mahdollisuuden uusille ystävyyssuhteille ja saavuttamaan enemmän kuin he koskaan uskoivat olevan mahdollista. Samalla he oppivat toisistaan – ja itsestään – enemmän kuin koskaan ennen.

Puhuttu suomeksi!

Suomenkieliset ääninäyttelijät: Antti L.J. Pääkkönen, Pihla Pohjolainen, Pauli Halonen, Elna Sallinen, Tidjân Ba, Mariko Pajalahti, Jani Koskinen, Titta Jokinen, Antti Pääkkönen, Helmi Kallio.

Ennen elokuvaa esitetään Illuminationin Kätyrit-lyhytelokuva Kuutamolla. Kesto noin 9 minuuttia.

Kesto: 1 t 32 min
Ikäraja: K7

Liput: 11 €

Ennakkoliput verkkokaupasta www.k-kino.fi tai Kangasala-talon lipunmyynnistä.

Liput ovelta: 30 min ennen näytöstä. Kangasala-talon ovet aukeavat aina 30 min ennen näytöksen alkua.

Leffaherkut:

K-Kinoon saa tuoda mukana maltilliset omat eväät, esimerkiksi karkkipussin ja limsapullon. Lipunmyynnin yhteydessä on myynnissä pieni valikoima leffaherkkuja, ja Kulttuuriravintola Jalmarista voi sen aukioloaikoina ostaa mukaan virvoitusjuomia.

Pidäthän osaltasi huolta, että sali pysyy siistinä ja viet mahdolliset roskat mennessäsi. Kiitos!

Tapahtuman ajankohta:

2023-12-27 14:00:00 – 2023-12-27 14:00:00

Lisätietoja:

https://k-kino.fi/fi_FI/muuttomatka

Verkkosivut

Päivämäärä

27.12.2023

Kellonaika

14:00

Tapahtumapaikka

Kangasala-talo

Osoite

Kuohunharjuntie 6,