Let’s Vits Again

MikkoTökäTöyssy ja MikaelMickeKonttinen ovat lyöneet musiikilliset ja humoristiset hynttyynsä yhteen. Let´s Vits Again on musiikin ja komedian täyttämä esitys, jossa kuullaan hauskojen juttujen lisäksi upeita tulkintoja hienoista kappaleista. Ohjelmistossa ovat mm. O sole mio, Cha cha cha, My way, Hopeinen kuu sekä Nessun Dorma. Poikien repertuaariin kuuluvatkin niin kansainväliset viihdeklassikot kuin kovimmat kotimaiset hitit.

Spontaaneilta yllätyksiltäkään ei voida välttyä, sillä nämä pojat rakastavat elää estradilla hetkessä. Pojat antavat esitykselleen naurutakuun: he varmasti tulevat repeilemään lavalla omille vitseilleen. Let´s Vits Again –esityksen käsikirjoitus on Tökän, Micken ja Janne Sarjan käsialaa. Janne on käsikirjoittanut monia suosikki tv-ohjelmia kuten Pitääkö olla huolissaan.

Tervetuloa katsomaan, kun Tökä ja Micke laittavat kroppaa likoon ja esiintymisvaatteensa likoamaan esityksen jälkeen, koska tunnelma on taatusti hauska mutta hikinen.

Esityksen kesto on n. 1 t 40 min, sisältäen väliajan.

Tuotanto: Kangasala-talo ja Töyssy & Konttinen

Klubi

Tervetuloa Kangasala-talon klubille! Voit istua pöydän ääressä parhaalla paikalla lavan edessä nauttimassa esityksestä ja baarin antimista. Permannolla on numeroimattomia pöytäpaikkoja ja katsomossa numeroimattomia istumapaikkoja. Salissa on myynnissä alkoholillisia ja alkoholittomia juomia. Salin ovet aukeavat ja myynti salissa alkaa 30 min ennen esityksen alkua. Tule ajoissa ja varmista parhaat paikat! Permannon pöytäpaikat ja osa nousevasta katsomosta ovat anniskelualuetta.

Liput

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 32,50 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 32,50 €

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ryhmäliput

Vähintään 10 hengelle 30,50 €

Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Tapahtuman ajankohta:

2024-10-04 19:00:00 – 2024-10-04 19:00:00

Lisätietoja:

Let’s Vits Again