Masa Orpana All Stars

Juhlavuoden kunniaksi Masan ympärille on koottu All Stars -kokoonpano, joka keikkailee vuoden 2024 ajan. Masa on Kangasala-talossa tuttu vieras mm. Anssi Tikanmäen orkesterin riveistä. Hän on tuttu myös monelle kangasalalaiselle soitonopettajana.

Masa Orpana aloitti soittamisen yhdeksänvuotiaana vuonna 1983 kuultuaan enonsa, Pasu Renvallin klarinetinsoittoa. Hän ihastui soittimen ääneen ja soittaakin edelleen myös klarinettia eri saksofonien, huilun ja kitaran ohella. Kymmenen vuotta myöhemmin alkoi keikkailu ammattilaisena tamperelaisen rhythm and blues -orkesterin Groovy Eyesin saksofonistina. Ensimmäinen keikka soitettiin live-musiikkiravintola Saloon Latinassa Tampereella.

Pian Orpana alkoi perustaa omia kokoonpanoja. Omia sävellyksiään hän alkoi esittää ja levyttää jazzkvartetti Olmarin Unionin kanssa. Yhtyeen ensi levyn julkaisemisesta tulee kuluneeksi 20 vuotta, samoin kuin ensimmäisen soololevyn äänityksistä.

Vuosien varrella Orpana on tullut tutuksi yleisölle esimerkiksi Anssi Tikanmäen orkesterin, Rakka, One O’Clock Humph, Jazzgangsters sekä Honky Tonk Men -yhtyeiden muusikkona. Hän on myös ahkera studio- ja teatterimuusikko.

Juhlavuoden kunniaksi koottu Masa Orpana All Stars -kokoonpano esittää Orpanan sävellyksiä eri vuosikymmeniltä. Mukana on niin jazzia suomalaisin sävyin kuin blues-vaikutteista juurimusiikkiakin. Uudessa kokoonpanossa soittavat basisti Jukka Haavisto, rumpali Tomi Hyttinen, kitaristi Jukka-Pekka Berg sekä pianisti Saku Järvinen.

Esityksessä on väliaika.

Tuotanto: Kangasala-talo

Anniskelukatsomo

Esityksessä on K18-anniskelualue katsomon yläosassa, riveillä 8-11.

Anniskelualueella sijaitsevalle istumapaikalle voi viedä ennen esitystä ja mahdollisen väliajan aikana ostamansa juoman. Anniskelukatsomo on kielletty alle 18-vuotiailta.

Liput

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 26,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 24,50 €
Alle 18-v. 11,50 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 26,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 24,50 €
Alle 18-v. 11,50 €

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ryhmäliput

Vähintään 10 hengelle 24,50 €

Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Tapahtuman ajankohta:

2024-04-04 19:00:00 – 2024-04-04 19:00:00

Lisätietoja:

Masa Orpana All Stars