Tähtisumua ja katukarnevaaleja

Ensimmäinen puoliaika: Tähtisumua

Svengaava trio yhdessä hurmaavan laulajattaren Angelika Klasin kanssa loihtii säkenöivän ja unohtumattoman konsertin kauneimpien klassikkosävelmien parissa. Vuosikymmenet vaihtuvat musiikillisten tähtien tuikkeessa Seppo Hovin värikkäiden ja viihdyttävien tarinoiden säestyksellä. Konsertin keskiössä ja inspiraation lähteenä on Hoagy Carmichaelin legendaarinen Stardust -jazzklassikko. Tämä laulu valloittaa polveilevalla melodiallaan ja intiimillä tunnelmallaan. Siinä kiteytyvät myös konsertin tunnelmat: monipuolisessa ohjelmassa liikutaan valloittavista ooppera- ja operettisävelmistä legendaarisiin jazzklassikoihin, tulkinnassa kamarimusiikin mausteita.

Tämä kokoonpano edustaa Suomen ehdotonta muusikkokärkeä. Seppo Hovi tunnetaan taiturimaisena pianistina ja ainutlaatuisena tarinankertojana. Hänen tarinansa nivovat yhteen musiikkityylit ja kappaleet eri vuosikymmeniltä oopperasävelmistä bossa novan rytmeihin. Antti Sarpila edustaa suomalaisen perinnejazzin kultaista kärkeä. Hänen klarinettinsa valloittaa taiturimaisella soinnillaan. Hannu Rantanen on tuttu eri kokoonpanoista ja tyylilajeista tangosta jazziin. Angelika Klas tunnetaan erityisestä monipuolisuudestaan. Hänen laaja ohjelmistonsa ulottuu ooppera-, orkesteri- ja kamarimusiikista musiikkiteatteriin, tangoon ja jazziinkin. Karismaattinen esiintyminen ja vaikuttavat tulkinnat ovat osa hänen valloittavaa taiteilijapersoonaansa.

Angelika Klas, laulu
Seppo Hovi, piano ja juonto
Antti Sarpila, klarinetti
Hannu Rantanen, kontrabasso

Toinen puoliaika: Roamin’ Street Band – Street Carneval

Pirkanmaalainen Roamin ´Street Band on kymmenen soittajan ja kahden laulajan muodostama orkesteri, jonka ohjelmisto koostuu 1900-luvun alkupuolella New Orleansin kaduilla ja kapakoissa syntyneestä voimakkaasti synkopoidusta rytmimusiikista, ns. katujazzista. Bändin esittämä musiikki on iloista ja tanssittavaa ja saa jalat lyömään tahtia ja hymyn huulille. Kokoonpanossa ovat mukana kaikki alkuperäisten New Orleansin katusoittobändien instrumentit puhaltimista ja banjosta pyykkilautaan saakka. Laulusolistien Piritta Lumouksen ja Johanna Marttilan sekä tanssiryhmä Swing Teamin hurja lavashow tempaavat kuulijat välittömästi aitoon katukarnevaalitunnelmaan.

Esityksen kesto on n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tuotanto: Kangasala-talo

Anniskelukatsomo

Esityksessä on K18-anniskelualue katsomon yläosassa, riveillä 8-11.

Anniskelualueella sijaitsevalle istumapaikalle voi viedä ennen esitystä ja mahdollisen väliajan aikana ostamansa juoman. Anniskelukatsomo on kielletty alle 18-vuotiailta.

Liput

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 30 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 29 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 30 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 29 €

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ryhmäliput

Vähintään 10 hengelle 26,50 €

Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Tapahtuman ajankohta:

2024-02-22 19:00:00 – 2024-02-22 19:00:00

Lisätietoja:

Tähtisumua ja katukarnevaaleja

Verkkosivut

Päivämäärä

22.02.2024

Kellonaika

19:00

Tapahtumapaikka

Kangasala-talo

Osoite

Kuohunharjuntie 6,