Taidetila Terra: Kaksi kohtaamista

Näyttelyssä kuvataiteilijat Maila Malm ja Paula Martikainen työskentelevät installaation keinoin luonnonläheisten ja eettisten teemojen äärellä. Molemmilla taiteilijoilla on vahva side Kangasalan luontoon ja kestävään elämäntapaan; Martikainen työstää puuta, Malm puolestaan unohdettuja materiaaleja. 

Kuvataiteilija Maila Malm asuu ja työskentelee Kangasalla. Malmin taideteoksissa kierrätysmateriaalit muotoutuvat oivaltaviksi veistoksiksi. Paula Martikainen on Kangasalla syntynyt ja nykyään Helsingissä asuva kuvataiteilija. Hän työskentelee puumateriaalin, piirtämisen, maalauksen ja installaatioiden parissa. 

Molemmat taiteilijat ovat osallistuneet lukuisiin yksityis- ja yhteisnäyttelyihin, ja heidän teoksiaan löytyy niin julkisista kuin yksityisistä kokoelmista.   

Näyttelynjärjestäjän lisätiedot: Paula Martikainen, paula.martikainen@gmail.com

______________________________________

Kangasalan pääkirjastossa sijaitseva Taidetila Terra on Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelujen ylläpitämä näyttelytila. Terran vuosittain vaihtuva näyttelyohjelmisto tarjoaa laajan kirjon taiteen eri muotoja ja tekijöitä taidegrafiikasta valokuvataiteeseen ja keramiikasta maalaukseen. Näyttelytila on esteetön ja maksuton. Tervetuloa!

Taidetila Terran aukioloajat

Maanantai–perjantai klo 9–19
Lauantai klo 9–15. Kesälauantaisin 1.6.–31.8. suljettu.
Sunnuntaisin suljettu

Varmista kirjaston aukioloajat juhlapyhien yhteydessä.

Tapahtuman ajankohta:

2024-08-13 00:00:00 – 2024-08-29 23:59:59

Lisätietoja:

Verkkosivut

Päivämäärä

13.08.2024

Kellonaika

00:00

Tapahtumapaikka

Kangasalan pääkirjasto, Taidetila Terra

Osoite

Keskusaukio 2,