Taidetila Terra: Valkeakoski-opiston oppilastöiden näyttely

Näyttelyssä esitellään Kangasalan kädentaito- ja kuvataideryhmien monipuolisia, pääosin viimeisen vuoden aikana valmistuneita töitä.  

Valkeakoski-opisto on Valkeakosken kaupungin omistama ja Opetushallituksen valvoma oppilaitos, joka järjestää vuosittain viiden kunnan alueella (Akaa, Kangasala, Pälkäne, Urjala ja Valkeakoski) yli 800 erilaista kurssia, luentoa ja tapahtumaa. Opiston kuvataide- ja käsityön opetuksen tavoitteena on mm. kehittää kuvallista ajattelua, suunnittelua, luovuutta, taiteentuntemusta sekä kuvallisen ilmaisun keinoja ja sekä materiaalien että tekniikoiden hallintaa.

Näyttelynjärjestäjän lisätiedot: Riitta Ala-Krekola / Valkeakoski-opisto, riitta.ala-krekola@valkeakoski.fi & valkeakoski-opisto.valkeakoski.fi/

______________________________________

Kangasalan pääkirjastossa sijaitseva Taidetila Terra on Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelujen ylläpitämä näyttelytila. Terran vuosittain vaihtuva näyttelyohjelmisto tarjoaa laajan kirjon taiteen eri muotoja ja tekijöitä taidegrafiikasta valokuvataiteeseen ja keramiikasta maalaukseen. Näyttelytila on esteetön ja maksuton. Tervetuloa!

Taidetila Terran aukioloajat

Maanantai–perjantai klo 9–19
Lauantai klo 9–15. Kesälauantaisin 1.6.–31.8. suljettu.
Sunnuntaisin suljettu

Varmista kirjaston aukioloajat juhlapyhien yhteydessä.

Tapahtuman ajankohta:

2024-04-08 00:00:00 – 2024-04-25 23:59:59

Lisätietoja:

Verkkosivut

Päivämäärä

08.04.2024

Kellonaika

00:00

Tapahtumapaikka

Kangasalan pääkirjasto, Taidetila Terra

Osoite

Keskusaukio 2,
Avaa kuva suurennettuna