Sahalahden museomakasiini: Taideyhdistys Elo – Henkilökuvia

Näyttely esittelee Taideyhdistys Elon maalaustaidetta teemalla henkilökuva. Henkilökuva on käsitteenä vapaampi ja laajempi kuin muotokuva – teoksissa lähestytään aihetta ennakkoluulottomasti ja tuoreesti pohtien tämän hetken ajan henkeä ja ilmiöitä henkilöiden kuvaamisen kautta. Henkilöt voivat olla taiteilijalle itselleen tai yhteisölle kiinnostavia. 

Taideyhdistys Elo on toiminut aktiivisesti Tampereella ja lähialueilla yli 30 vuotta. Jäsenmäärä on nyt noin 120. Elolaisilla on taiteen tekemiseen luontaista lahjakkuutta, taitoa, rohkeutta, kokeilunhalua, tekemisen paloa ja lukuisia harrastusvuosia takana. Harrastuspaikka on monelle löytynyt Sampolan tai Ahjolan kursseilta, ja hyvänä lisänä ovat olleet yhdistyksen omat monipuoliset ja inspiroivat kurssit.

______________________________________

Vuonna 1816 valmistunut Sahalahden museomakasiini on Kangasalan kulttuuripalveluiden ylläpitämä näyttelytila, joka on avoinna kesäaikaan. Museomakasiiniin on vapaa pääsy. Huomioithan, että rakennuksen iän vuoksi rakennus ei ole esteetön.

Sahalahden museomakasiinin aukioloajat kesällä 2024

Tiistai–lauantai 12–17
Maanantaisin ja sunnuntaisin sekä näyttelyvaihtojen aikaan suljettu.

21.6. ja 22.6. suljettu.

Tapahtuman ajankohta:

2024-08-06 00:00:00 – 2024-08-29 23:59:59

Lisätietoja: