Arboretum Frick

Arboretum Frick on 3,2 hehtaarin metsä- ja maisemapuutarha, jonka erikoisuutena ovat kesäkuussa upeasti kukkivat lähes 900 alppiruusu- ja atsaleapensasta.

Harrastajapuutarhuri Erkki Frickin 30 vuoden aikana luomassa puistossa kasvaa yli 250 puulajia tai -lajiketta ja yli 300 pensaslajia tai -lajiketta lähes kaikista maailman maanosista. Kukkivien puiden lisäksi väriloistoa tuovat ruusut ja pionit.

Arboretum Frick on avoinna yleisölle toukokuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin torstaisin ja sunnuntaisin sekä ryhmille sopimuksen mukaan.

Puutarhakierroksen jälkeen voi nauttia kahvia ja pientä syötävää Pihakahvila Ruusupuun viihtyisällä terassilla.

Vieraile verkkosivuilla
Hyvinvointia luonnosta Juhlatila Näe ja koe Opastuspalvelut Puistot ja puutarhat Valokuvaus

Osoite

Kotihaantie 20, 36200, 36200, Kangasala

Puhelin

+358 40 7310922

Sähköposti

erkki.frick@sci.fi
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna

Sijainti

Muita kohteita

Pikkupihalla tulee talvilomalla jokaisesta eläintenhoitaja, eli tarjoamme talvilomalaisille mahdollisuuden tutustua Pikkupihan eläinväkeen vähän lähemmin kuin aikaisemmin. Pikkupiha ja kahvila Mäyrä...
Trubaduuri Pekka Mikkonen Elävää musiikkia tapahtumaasi. Rock- ja pop-klassikot pitkän linjan muusikon esittämänä tuovat tunnelmaa tapahtumaasi.
Lastenmaatila Pikkupihalla voit tavata monenlaisia eläimiä. Pikkupihalle voit varata erityisen retken aamu- tai iltatoimiin, jolloin pääset jokaisen eläimen tarhaan ja...