Pikkupihan eläinaktiviteetit

Lastenmaatila Pikkupihalla voit tavata monenlaisia eläimiä. Pikkupihalle voit varata erityisen retken aamu- tai iltatoimiin, jolloin pääset jokaisen eläimen tarhaan ja opit lisää niiden hoidosta ja ruokinnasta. Lisäksi meiltä voi varata eläinaktiviteetteja, kuten ponien kauneussalongin tai ankkojen herkkuhetken.

Pikkupiha on hauska retkipaikka lapsiperheille, mutta meillä voi myös viettää mieleenpainuvan polttaripäivän, lasten syntymäpäivän tai vaikkapa työyhteisön virkistyspäivän.

Vieraile verkkosivuilla

Osoite

Ponsantie 1269, 36340, Tohkala

Puhelin

+358 40 0990875

Sähköposti

raudanmaankylaosuuskunta@gmail.com

Sijainti

Muita kohteita

Kangasala-talo on konserttien, tapahtumien, taidenäyttelyiden ja kokousten koti aivan kulman takana, Kangasalan keskustassa, 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Kangasala-salin intiimi...
Lähde melomaan Saarikylien upeisiin maisemiin. Saarikylien kajakki- ja kanoottivuokraamosta löytyy niin yksikkökajakkeja, kaksikkokajakki kuin avokanoottejakin.
Pohtiolammen luonto- ja sääksikeskuksen kahvila-ravintolassa voit nauttia virvokkaita, kahvia, teetä sekä makeita ja suolaisia leivonnaisia. Alueen lohilammella voit onkia itse...