Vilpeilän kyläkahvila

Vilpeilän vuonna 1897 valmistunut kyläkoulu viehättävine pihapiireineen on keväästä 2021 alkaen toiminut kylätalona ja -kahvilana. Kahvila on sisustettu kodikkaasti kierrätystuottein ja kahvi nautitaan perinteisistä ruusukupeista.

Kahvilasta löydät herkulliset itsevalmistetut toastit ja vohvelit sekä muuta makeaa syötävää. Toastit ja vohvelit saatavilla myös gluteenittomina.

Pihapiiristä löytyy monenlaista puuhaa lapsille, mm. keinut, suvijuna, kepparirata ja hiekkalaatikko hienoine polkutraktoreineen. Kylätalolla järjestetään kesällä viikoittain tapahtumia. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät verkkosivulta.

Vilpeilään saavut sujuvasti ja turvallisesti pyöräillen pyöräteitä pitkin Tampereelta asti. Matkan varrella voit ihailla Kangasalan upeita harjumaisemia ja Pelisalmen sillalta avautuvat huikeat näkymät Längelmävedelle. Olemme pyöräilijäystävällinen paikka ja meiltä löytyvät pyöräilijän tarvitsemat peruspalvelut.

Kahvilan sisätilat ja wc eivät ole esteettömiä, mutta palvelemme tarvittaessa suoraan pihapöytiin, joihin on mahdollista tulla myös rollaattorilla tai pyörätuolilla.

Vieraile verkkosivuilla
Kahvilat Paikalliset herkut Syö ja juo

Osoite

Pakkalantie 337, 36430, Kangasala

Puhelin

+358 40509792654774

Sähköposti

vilpeilan.kylakoulu@gmail.com
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna

Sijainti

Muita kohteita

Villa Ponsan pihapiirissä voit aistia maaseudun ympärilläsi. Glamping-teltassa nautit lintujen äänistä mukavalla patjalla, pehmeän tyynyn ja lämpimän peiton alla. Aamulla...
Tie Tampereelle kulki aikoinaan Roineen ja Längelmäveden välisellä korkealla kannaksella, joka sai nimensä Venäjän keisari Aleksanteri I vierailtua harjulla vuonna...
Laipanmaa on noin 15 000 hehtaarin kokoinen alue, jossa retkeillään kangasmetsissä, luonnontilaisilla soilla ja kallioilla, kauniiden pikkujärvien ja metsälampien lomitse....