Navettarakennuksen edessä seisoo kaksi henkilöä, joilla lapset sylissä.

Ohjelmaa joululomalle 2023

Mitä tehdä Kangasalla joululomalla? Alla erityisesti perheille koottuja vinkkejämme. Artikkeli on päivittyvä, eli kannattaa käydä lukemassa myös uudet vinkkimme! 🧑‍🎄

K-Kino

Kangasala-talo, Kuohunharjuntie 6

Ohjelmistossa: Vonkka, Huijarit, Neljä pientä aikuista, Killer´s of the Flower Moon
Lapsille: Mummola (7), Pelle Hermanni ja hypnotisoija (S), Muuttomatka (7),

Lapsia uimahallissa


Uimaan Kuohuun

Kangasalan uimahalli Kuohu, Kirkkojärventie 4

Kangasalan uimahalli Kuohussa uidaan joulun aikaan tunnelmallisesti! 1.-3.12. on Tunnelmointiviikonloppu, allastilassa tunnelmavalaistus (toteutus: Stereo:ID) ja rentouttavaa musiikkia. Kynttilöiden valossa ja joulumusiikin soidessa uidaan pimeään aikaan pe-la 15.-23.12..Avoinna myös 26.-31.12. ja 2.-6.1. päivittäin. Lauantaina 30.12. Merenneito- ja kalapoikapyrstöjen kokeilua klo 15:00-16:00 sekä Lasten ja aikuisten hauska vesijumppa klo 16-16.30

Joulun ihmemaa ja Valopolku, Raudanmaa

to-la (25.11.) 30.11.-21.12.
Raudanmaan Kylätalo & Pikkupiha, Ponsantie 1269, Kangasala

Joulunaikaan Raudanmaan kylätalon piha-alue ja Lastenmaatila Pikkupiha muuttuu iltaisin tunnelmalliseksi joulumaaksi. Valopolku on avoinna torstaista lauantaihin 30.11–21.12 välisenä aikana. Valopolun virallisia avajaisia vietetään jo pikkujoulujen kunniaksi 25.11!

Valopolulle ja Raudanmaalle ovat kaikki tervetulleita hakemaan joulutunnelmaa. Valopolku ja vierailu eläinpihalla, sekä kaikki oheistoiminta maksaa 7€ yli 2vuotiailta.

Koko perheen uudenvuoden juhla

su 31.12. klo 15-18.30, Pikkola, Roine-kampus, Finnentie 40, Kangasala

Juhla alkaa jo 14:00 Kangasalan jäähallin avautuessa kaikille avoimen mailattoman yleisöluistelun merkeissä, mailallisen yleisöluistelun alkaessa 15:00. Varsinainen ohjelma tapahtuu Pikkolan koulun Omenatarhan ympäristössä, missä esiintyvät kello 15:00 alkaen koko tapahtuman ajan alueella kiertelevät Oili-klovni ja lähitaikuutta tekevä Maaginen Taikuri Halonen, Talvinen kuvasuunnistus on myös käynnissä koko tapahtuman ajan. Ilta huipentuu kello 18:00 alkavaan ilotulitukseen, jota voi ihailla Omenatarhasta käsin. Lisäksi alueella on myynnissä makkaraa, kahvia, mehua ja leivonnaisia. Tapahtumaan järjestetään ilmaisia bussikuljetuksia eri puolilta Kangasalaa.

Kaksi lasta nauraa lumessa

Talven riemuja

Sorolassa sijaitsee Kangasalan kaupungin ylläpitämä pulkkamäki, joka on noussut Kangasalan talven yhdeksi hittikohteeksi. Täydessä pulkkamäessä kannattaa huolehtia turvallisuudesta, turvavälien noudattamisesta ja myös sopivasta vauhdista. Täydessä pulkkamäessä kannattaa käyttää kypärää ja laskea omien taitojen ja ikätason mukaan sopivassa kohdassa.

Hiihtäjiä hemmotellaan Kangasalla, ja hyväkuntoisista laduista pääsee nauttimaan läpi talven. Sorolan ja Kirkkoharjun alueella on erilaisia hiihtolatuja: harjoitteluun ja lapsille suunnattu halsterilatu, kilpahiihtolatu ja ensilumilatu.

Voit vinkata meille listalta puuttuvan yrityksen, tapahtuman tai toiminnan: toimisto@visitkangasala.fi