Navettarakennuksen edessä seisoo kaksi henkilöä, joilla lapset sylissä.

Ohjelmaa joululomalle 2023

Mitä tehdä Kangasalla joululomalla? Alla erityisesti perheille koottuja vinkkejämme. Artikkeli on päivittyvä, eli kannattaa käydä lukemassa myös uudet vinkkimme! 🧑‍🎄

K-Kino

Kangasala-talo, Kuohunharjuntie 6

Ohjelmistossa:  Napoleon (16), There’s Something in the Barn, Vonkka
Lapsille: Mummola (7), Nallekarhun joulu (S), Kuka olet Mimmi-lehmä (S)

Lapsia uimahallissa


Uimaan Kuohuun

Kangasalan uimahalli Kuohu, Kirkkojärventie 4

Kangasalan uimahalli Kuohussa uidaan joulun aikaan tunnelmallisesti! 1.-3.12. on Tunnelmointiviikonloppu, allastilassa tunnelmavalaistus (toteutus: Stereo:ID) ja rentouttavaa musiikkia. Kynttilöiden valossa ja joulumusiikin soidessa uidaan pimeään aikaan pe-la 15.-23.12.. Kuohu avoinna myös joululomien aikaan!

Joulun ihmemaa ja Valopolku, Raudanmaa

to-la (25.11.) 30.11.-21.12.
Raudanmaan Kylätalo & Pikkupiha, Ponsantie 1269, Kangasala

Joulunaikaan Raudanmaan kylätalon piha-alue ja Lastenmaatila Pikkupiha muuttuu iltaisin tunnelmalliseksi joulumaaksi. Valopolku on avoinna torstaista lauantaihin 30.11–21.12 välisenä aikana. Valopolun virallisia avajaisia vietetään jo pikkujoulujen kunniaksi 25.11!

Valopolulle ja Raudanmaalle ovat kaikki tervetulleita hakemaan joulutunnelmaa. Valopolku ja vierailu eläinpihalla, sekä kaikki oheistoiminta maksaa 7€ yli 2vuotiailta.


TiTi-Nallen konsertti: Joulutontun tarina 29.11.

Ke 29.11. klo 18 , Kangasala-talo, Kuohunharjuntie 6

Konsertissa ollaan mukana Nalleperheen joulutohinoissa ennen aattoaamua. Kukaan nalleista ei osaa arvata, kuka punalakkinen olento seuraa nallejen touhuja hirsitalon ruutuisista ikkunoista salaa kurkkien.


Mobilian Lasten joulufestarit 9.12.

La 9.12. klo 10-15 , Auton ja tien museo Mobilia, Kustaa Kolmannen tie 75

Mobilian Lasten joulufestarit on iloinen koko perheen tapahtuma jossa kivaa puuhaa lapsille. Ohjelmassa mm. Temppurata, jossa pääsee testaamaan tasapainoa ja tarkkuutta, Piagrinan kiipeilypiste, Puuhapiste ja tonttu Tomeran taskulamppuopastus.


Motoristien joulupuuro 9.12.

La 9.12. klo 15 , Vehoniemen automuseo, Vehoniemenharjuntie 92

Vehoniemen automuseolla perinteinen motoristien joulupuuro. Kaikille moottoripyörällä saapuville maistuva puuroannos on ilmainen!


Tapahtumakartanon Joulurieha 16.-17.12.

La-su 16.-17.12. , Tapahtumakartano, Joutsiniementie 143

 

Tapahtumassa mukana mm. Kotileipomo Kultavadelman toivottu Joulukahvila, Tapahtumatyttöjen jouluisa kuvasuunnistus ja aktiviteettejä. Myynnissä esimerkiksi villasukkia, Trikoopipoja ja -pantoja, joulukoristeita, joulukukkia, hattaraa, leffapopcornia, erikoismakeisia ja onnenpyörä mistä joka pyöräytys tuo voiton! GlitterHaltijat glitterpisteeltä pitkäkestoiset glittertatuoinnit ja hurmaavat kasvokimalteet sekä kimallusten kaupan tuotteita. Papinojan Ponitallin poniratsastusta lauantaina 16.12 klo 13-15 ja sunnuntaina 17.12 klo 11-13


Korvatunturin kertomuksia: Joulupukki lukee tonttujen suosikkitarinoita

La 16.12. klo 10.30 , Kangasalan pääkirjasto, Keskusaukio 2

Joulupukki saapuu Kangasalan pääkirjastolle lauantaina 16.12.! Luvassa on satujen kuuntelua ja yleistä oleilua Joulupukin seurassa. Tapahtuma soveltuu parhaiten alle 7-vuotiaille ja kestää noin 45 minuuttia.

Vapaa ja esteetön pääsy.

Voit vinkata meille listalta puuttuvan yrityksen, tapahtuman tai toiminnan: toimisto@visitkangasala.fi