Lankakauppa Onnenlankamoinen

Onnenlankamoinen on kotoisa pieni lankakauppa, joka sijaitsee Kangasalan sydämessä. Valikoimasta löydät langat ja tarvikkeet niin sukkiin, asusteisiin kuin isompiinkin projekteihin. Omistaja auttaa ja opastaa mielellään myös langan tai projektin valinnassa. Puotiin voit tulla ostoksille, inspiroitumaan, tutustumaan uusiin lankatuttavuuksiin tai vaikkapa istahtamaan hetkeksi käsityön äärelle. Valikoimasta löytyy pysyviä tuotteita sekä kausi- ja pop-up-tuotteita, joten tarjolla on jotain uutta ympäri vuoden! Puodissa järjestetään myös neuleiltoja, kursseja ja muita tapahtumia.

Valikoimasta löydät tuotteita mm.seuraavilta tuottajilta: KnitPro, Prym, Katia Concept, Regia and Regia Premium, Schachenmayr, Opal, De Rerum Natura, LANG ja Laine. Puodin valikoimaa löydät myös verkosta.

Vieraile verkkosivuilla
Boutique Käsityöt Muu ostospaikka Näe ja koe

Osoite

Keskusaukio 2, 36200, Kangasala

Puhelin

+358 50 3364468

Sähköposti

onnenlankamoinen@gmail.com

Sijainti

Muita kohteita

Fire Ladyn tulishow yli 1000 keikan ja 20 vuoden kokemuksella! Sopii yritys- ja yksityistilaisuuksiin, esim. syntymäpäivät, hääjuhlat, festivaalit, kylätapahtumat, polttarit,...
Vuokraaamme korkelaatuiset Adria-matkailuautot ja matkailuvaunut vuosikymmenten kokemuksella. Kalustomme koostuu Twin-sarjan retkeilyautoista, Matrix-sarjan matkailuautoista ja Aviva-sarjan matkailuvaunuista.
Kangasalla on vaikuttanut 3 vahvaa Kaarinaa. Raudanmaan naiset ovat tunnettuja aikaansaavuudestaan ja tekemisestään, joten Raudanmaalle päätettiin järjestää 3 Kaarinan festarit...