Lastenmaatila Pikkupiha

Kangasalan kauniilla maaseudulla, 30 minuutin päässä Tampereesta, tien 58 varrella, sijaitsee lastenmaatila Pikkupiha Raudanmaan kylätalolla.

Pikkupiha on hauska kohde maaseudun rauhasta ja eläimistä pitävälle. Pikkupihalla pääset tapaamaan ihania eläinystäviä ympäri vuoden!

Meillä asustavat miniatyyrihevoset Lillin, Daisyn sekä Inton, miniaasit Bella ja Aiko, 5 lammasta, 3 Afrikan miniatyyrivuohta, pupuja ja marsuja sekä kesäaikaan ankkoja, kanoja ja kalkkunoita. Suuressa piha-aitauksessa asustavat meidän 2 laamaamme sekä alpakka Pikku Myy. Pikkupihan Pupulassa asuvat marsut ympäri vuoden ja myös puput talviaikaan.

Pikkupiha-vierailulla voi myös varata oman eläinhetkensä eli eläinaktiviteetin, jolloin lempieläintään pääsee vielä lähemmäs. Esimerkiksi ponien kauneussalongin tai poniagilityn, ankkojen herkkuhetken tai vaikka koko Pikkupihan eläintenhoitajakierroksen, jolloin itse pääsee toimimaan eläinten hoitajana.

Pikkupihan piha-alue on suuri ja turvallinen. Piha-alueelta löytyy keppariradan, lehmän lypsämisen ja polkuautojen lisäksi kiva leikkipaikka. Piha-alue on turvallinen, joten vanhemmat voivat vaikka kahvitella piha-alueen terassilla, kun lapset viipeltävät ympäri pihaa.

Pikkupihalla järjestetään monenlaista puuhaa lapsille itse eläinpihan lisäksi, eli meille kannattaa varata koulun, päiväkodin tai harrastusporukan oma retkipäivä ihan erikseen.

Pikkupihalle voi myös varata eläinsynttäreitä.

Lisäksi Pikkupihalla on jo perinteiset koko perheen tapahtumat pääsiäisenä ja halloweenina.

Kahvila Mäyrässä tarjolla maakunnan parhaat munkit ja pitsat sekä lounasta klo 11-15.

Raudanmaan kylätalon pihassa on luistelukaukalo, joka on kävijöiden vapaassa käytössä. Meiltä löytyy myös luistelutukia pikkuväen käyttöön. Piha-alueelta lähtee myös noin 4 km pitkä peltolatu, joka sopii lapsihiihtäjillekin. Sekä kaukaloa että latua ylläpidetään talkoovoimin.

Raudanmaalle voi varata myös retkipäivän, päivän koululuokalle ja seuralle tai esim. työpaikan perhepäivän.

Vieraile verkkosivuilla
Eläinpihat ja kotieläinpuistot Kouluvierailu Lapsille Näe ja koe Perheaktiviteetit

Osoite

Ponsantie 1269, 36340, Kangasala

Puhelin

+358 40 0990875

Sähköposti

raudanmaankylaosuuskunta@gmail.com
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna
Avaa kuva suurennettuna

Sijainti

Muita kohteita

Iltaretkellä nautitaan vesiluonnon lumosta sekä huolletaan kehoa ja mieltä. Aloitetaan ilta pilatesharjoituksilla sisällä salissa, jossa avataan kehoa ja aktivoidaan melonnassa...
Koe patikoiden vanha kulkureitti Vehoniemenharjulta Keisarinharjulle ja Kuohunharjulta Kirkkoharjulle. Opastetulla reitillä näet korkeita harjuja, syviä suppakuoppia, kolme näkötornia ja koet...
Mäyrä on raudanmaalainen kylä ja lisäksi yleinen eläin Raudanmaan alueella. Tästä syystä myös kahvilastamme tuli Mäyrä. Kahvila Mäyrässä on päivittäin...