Kuvassa henkilö skoolaa glögimukilla ulkona. Taustalla joulukuusia.

Pikkujoulut Kangasalla

Kangasala tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta yrityksesi pikkujoulut olisivat ikimuistoiset. Ota yhteyttä paikallisiin palveluntarjoajiin ja suunnittele juhlat, jotka jäävät kaikkien mieleen. Tervetuloa nauttimaan lumoavaa joulun taikaa Kangasalla!

Kangasala tarjoaa täydelliset puitteet yritysten pikkujoulujuhlien viettoon!

Etsitkö paikkaa ja uusia ideoita yrityksesi tai työpaikkasi pikkujoulujen järjestämiseen? Kangasala tarjoaa upeita vaihtoehtoja juhlien viettoon, oli kyseessä sitten pieni tiimi tai suurempi porukka. Tässä muutamia vinkkejä pikkujoulujen viettoon Kangasalla!

Maisema harjulta, jonka edessä kaksi naista ottaa selfietä näkötornista.

Lumoava luonto: Kangasala on tunnettu kauniista luonnostaan, ja pikkujoulut luonnonhelmassa ovat unohtumaton kokemus. Voit valita esimerkiksi upean huvilan järven rannalla, josta on upeat maisemat ja tunnelmalliset tilat juhlien järjestämiseen. Oheisohjelmaksi sopii retkeilytaito-, tulenteko- tai vaikka selviytymistaitoteemainen tehtäväkokonaisuus. Tai miten olisi rauhoittava metsäkävely tiimille hektisen arjen vastapainoksi?

Ruoka-annos lautasella, pastaa.

Monipuoliset ravintolat: Kangasalan ravintolat ja kahvilat tarjoavat laajan valikoiman herkullisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Voit nauttia perinteisestä joulupöydästä tai valita modernimman vaihtoehdon, joka sopii juuri teidän makuunne. Osa ravintoloista toimii myös pitopalveluperiaatteella, eli tarjoilut voidaan järjestää myös toivomaanne juhlatilaan. Vai haluaisitko varata ravintolan yksityiskäyttöön upeilla harjumaisemilla?

Tulishow, tulitaitelija

Kiinnostavat kohteet: Kangasalla voit järjestää monenlaisia aktiviteetteja juhlien ohjelman piristykseksi. Opastettu vierailu automuseon arkistoihin (bongaa leffoista tutut autot!), sukellus historiaan ja kulttuuriin Kangasalan Lepokodilla tai konserttielämys Kangasala-talossa. Vai tulishow, led-valoesitys, musiikkia tai peräti oppitunti ruoskan käsittelyssä?

Hotellihuone

Helppo saavutettavuus: Kangasala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lyhyen matkan päässä Tampereelta, mikä tekee siitä kätevän paikan kaikille. Vieraat voivat saapua helposti ja nauttia juhlasta ilman pitkää matkaa. Ja jos juhlat venähtävät, majoitusta löytyy keskustassa sijaitsevasta hotellista laadukkaisiin mökkeihin ja kodikkaisiin AirBnB-kohteisiin.

Juhlatila

Juhlatilaa edullisesti: Ihania huviloita upeilla saunomismahdollisuuksilla, oma juhlatalo tai pienempi kokoustila päivän alkuun? Tai tarvittaisiinko juuri teidän juhliinne kokonainen automuseo? Olemme koonneet valmiiksi sivuillemme eri vaihtoehtoja juhla- ja kokoustiloista.

Esimerkki pikkujouluista a´la Kangasala, tässä oman auton voi jättää kotiin ja siirtyä kohteiden välit kävellen.

12.00 Saapuminen Kangasalan keskustaan, yhteinen lounas italialaisia herkkuja tarjoavassa ravintola Pazzissa tai monipuolisen valikoiman ravintola Pepperissä.

13-15.30 Pilatesta ja patikointia Kirkkoharjun upeissa maisemissa, välillä kahvit Kirkkoharjun tunnelmallisessa kahvilassa.

15.30-17 Saunahetki Kangasalan Lepokodin tunnelmallisessa saunassa.

17.00 Illallinen kulttuuriravintola Jalmarissa

19.00 Konsertti Kangasala-talossa

Henkilöitä ruokapöydän äärellä, kynttilöitä.
Vai kaipaatko hieman railakkaampaa menoa?

12.00 Saapuminen upealle edustushuvilalle, pitopalvelun valmistama herkullinen lounas

13-16 Miten selviytyä luonnossa? Selviytymistaitoteemainen päivä antaa voimia voittaa myös työpäivinä eteen tulevat haasteet. Kun tulet saadaan syttymään, voidaan nauttia myös nokipannukahvit.

17-19.00 Sauna lämmin – vaan kuka uskaltautuu myös lumihankeen?

19.30 Illallinen yhdessä laadukkaiden herkkujen äärellä

21.00 Tulishow – Firelady sytyttää juhlatunnelman

Loppuilta: Trubaduurimusiikkia, tanssia ja naurua – kunnon pikkujoulumeininkiä!